За радост на едни и за ужас на други, сприхавата

...
За радост на едни и за ужас на други, сприхавата
Коментари Харесай

Скандалжийката Христина се връща обратно във „Фермата“


За наслада на едни и за смут на други, сприхавата софиянка Христина получи нов късмет да се върне във „ Фермата “ и още веднъж да се бори за първото място и огромната премия от 100 000 лева на финала на шоуто.

Тази опция обаче напълно не й беше предоставена наготово, на Христина й се наложи да премине през сериозна борба, с цел да я получи. Тя се изправи в ексклузивен и невиждан двубой, на който имаше не една, а две съпернички. За мястото си във „ Фермата “ се бориха още русата сервитьорка Радилена и близначката Йоана, която игра за себе си и за сестра си Ива.

Дуелът сред девойките мина в два стадия, всеки, от които, с по три борби. В първия стадий една против друга играха и трите претендентки. Въпреки голямото предпочитание на близначката Йоана да даде всичко от себе си, още след втората борба стана ясно, че със сестра й нямат никакъв късмет да се върнат във „ Фермата “, защото точковият резултат, който натрупа, не й го разреши. След първите две борби съперничките й имаха по 3 точки в актива си, а тя – 0 точки. Въпреки това трета борба сред трите девойки се разигра – за Йоана, с цел да получи финален късмет въпреки всичко да се потвърди, а за Христина и Радилена – за да завоюва по-бързата преимущество в идващия кръг от надпреварата.

Вторият стадий, в който играха Радилена и Христина, беше много оспорван. Двете девойки си размениха по една победа в първите две игри, по тази причина и последната борба се оказа решаваща за тях. В нея софиянката се оказа по-бърза и тя справедливо се върна още веднъж във „ Фермата “, освен това като фермер на седмицата. На изпроводяк русата й приятелка я помоли да съобщи на емигранта Симеон, че си пада по него. Самата Радилена не се стърпя и изкрещя: „ Мони, очаквам те! “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР