За проблем, свързан със зелените сертификати алармират българи в чужбина.

...
За проблем, свързан със зелените сертификати алармират българи в чужбина.
Коментари Харесай

Миглена Ангелова побесня

За проблем, обвързван със зелените документи сигнализират българи в чужбина. Според думите на журналиста Миглена Ангелова сънародниците ни зад граница не могат да преиздадат документите си поради погрешно действие на уеб страницата his.bg.

Ангелова отпътува за Германия в средата на декември с всички нужни документи. Малко след идването си поема към Франция, а при опит да обнови документа си, се сблъсква с проблем. Тогава стартира да търси разновидности по какъв начин да извади новия документ.

" Намерих приложения, телефони, пробвах се да се свържа с контактния център за коронавирус. Там дават отговор, че всички оператори са заети. Звъняла съм непрекъснато ", споделя тя пред Nova News.

Ангелова споделя, че в нейното състояние са и други българи в чужбина. Един от познатите ѝ се свързва с коронавирус центъра и му споделят, че достъпът на IP адреси зад граница е стеснен поради вероятни хакерски офанзиви.

" Не можем да употребяваме правата си на имунизирани хора. Не мога да отида да си изпия кафето, а това ме докарва до бяс ", показа тя.

В позиция от Информационно обслужване потвърдиха, че са лимитирали достъпа поради злоумишлен трафик. Извършват се дейности за унищожаване на рестриктивните мерки. " Твоят ден " насочи питане по въпроса към министъра на електронното ръководство, само че от ведомството отхвърлиха да вземат отношение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР