За привържениците на Путин т.нар. Путинисти или Путинофили, руският президент

...
За привържениците на Путин т.нар. Путинисти или Путинофили, руският президент
Коментари Харесай

Лукашенко втрещи журналист с думите си за здравето на Путин

За последователите на Путин така наречен Путинисти или Путинофили, съветският президент е нещо като Бог на земята. Феновете му не проучват дейностите му с разсъдък и на база морални полезности, а опрадават всяко негово решение с съвсем фанатична религия.

Това изключително проличава от думите на неговите марионетни управленци в страните буфери, за отбрана на Москва, като Беларус.

Лукашенко го разгласи " по-жив от всички живи "

Президентът на Беларус Александър Лукашенко влезе в ослепителен пояснителен режим за здравословното положение на Владимир Путин по време на 90-минутно изявление за японската телевизия TBS, съобщи. 

Лукашенко се похвали, че не просто поддържа връзка професионално с Путин, само че е в другарски връзки с него и е  " отдаден във всички негови елементи - и държавни, и персонални ". 

Без да му е задаван експлицитен въпрос за физическото и психическото здраве на съветския държавен глава, Лукашенко го разказа като " безусловно съответен и естествен човек ". 

" Ако мислите, че президентът Путин е физически болен или нещо му се е случило - той е, както се споделя, " по-жив от всички живи ", сподели президентът на Беларус, като цитира известната фраза от поемата на Владимир Маяковски, написана след гибелта на Ленин през 1924 година

Лукашенко продължи изказването си с думите, че Путин " ще настине на всички наши погребения, както се споделя ". 

Репликата също е непознат откъс - този път на съветския икономист и създател на икономическите промени от 90-те години Григорий Явлинский, който я употребява по адрес на Борис Елцин.

Известен със сериозните си проблеми с алкохолизма, които водят до поредност сърдечни удари в края на първия му мандат, Елцин е подлаган на рецензии за това, че се кандидатира наново за президент на Русия. Явлинский се пробва да отклони спекулациите за положението му, като загатва, че Елцин ще надживее противниците си: " Не бил здрав ли? Той ще се простуди на вашите погребения ". 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР