За предстоящият тираж в четвъртък в играта Тото Джокер участващите

...
За предстоящият тираж в четвъртък в играта Тото Джокер участващите
Коментари Харесай

80 000 лева срещу 20 стотинки предлага играта Тото Джокер в четвъртък

За идният тираж в четвъртък в играта " Тото Джокер " участващите могат да завоюват атрактивен джакпот. Ако съумеете да познаете и трите двойки позиции и числа, може да грабнете чудесната сума от 80 000 лв.. В тази игра можете да спечелите доста пари с дребни залози и по тази причина си коства да бъдете непрекъснати, да участвате редовно и да чакате своя късмет.

" Тото Джокер " е известна и с това, че носи извънреден шанс на предпочитащите онлайн присъединяване в игрите на тотализатора. Статистиката демонстрира, че 15 от най-големите суми, извоювани посредством електронен фиш, са точно от нея. Така, че онлайн присъединяване може да ви спести освен скъпо време, само че и да ви донесе шанс в спечелването на
джакпота в " Тото Джокер ".

От СПОРТ ТОТО ви осведомяваме, че от 3.05.2020 година всички тегления на игрите ще бъдат единствено в ефира на Българска национална телевизия 1.

Помислили сме и за тези от вас, които няма да бъдат пред дребния екран. Може да ни наблюдавате онлайн в FB live на страницата на Тотализатора https://www.facebook.com/totochance

Напомняме на всички участници, че могат да се възползват от програмата за лоялни клиенти " ТОТО КЛУБ ". Всеки изработен
залог на стойност равна или над 1,50 лева ви носи 1 бонус точка, а събрани 15 бонус точки ви дават един късмет за присъединяване в жребия за страхотни бонус облаги. Все още е годна акцията " Всеки ден е Великден ", която ще продължи до края на май.

Не пропускайте да участвате онлайн в числовите игри на СПОРТ ТОТО. Регистрацията на уеб страницата на www.toto.bg става бързо и елементарно, а сигурността ви е обезпечена. В случай на нужда от подпомагане или зародили въпроси, може да се обърнете на [email protected].
 Над 6 220 000 лв. ще доближат облагите в игрите на Спорт Тото за тиража в четвъртък
Над 6 220 000 лв. ще доближат облагите в игрите на Спорт Тото за тиража в четвъртък

В играта с спомагателни облаги " ПЕЧАЛБИ ПЛЮС - ИЗВЪНРЕДНИ ПЕЧАЛБИ " Атанас Атанасов сграбчи таблет с непечелившия си ваучър " Шампионска кръстословица ", а Филип Миланов завоюва 500 лв. с непечелившия си ваучър " Златна тресчица ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР