За предстоящата академична годинаНидерландия, Германия, Австрия, Великобритания, Италия са топ

...
За предстоящата академична годинаНидерландия, Германия, Австрия, Великобритания, Италия са топ
Коментари Харесай

Кандидат-студенти гледат към Италия, Нидерландия и UK

За идната академична година

Нидерландия, Германия, Австрия, Англия, Италия са топ 5 на дестинациите, към които се насочват кандидат-студентите ни. Те най-често гледат към специалностите Бизнес, стопанска система, финанси, следвано от Компютърни науки, Инженерни науки, Дизайн, Медии и връзки и Хуманитарни науки. Такива трендове следят просветителни специалисти за идната академична година.

Имат двойно повишаване на интереса към Италия, а в това време Англия продължава да бъде неоспорим любимец в Европа в специалности като архитектура, театрални изкуства, медицина, стопанска система, естествени науки, комбинирани специалности, стратегии с включен стаж по специалността, регистрират експертите преди началото на ревюто Световно обучение - Пролет 2022, проведено от “Интеграл”.

И през актуалната акция университетите от UK резервират политиката на финансови тласъци за студенти от Европейски Съюз. Пример е лондонският Middlesex University, в който таксата е понижена до 9500 паунда. Brunel University, University of Portsmouth са също са с равнища от 9250 паунда на година, до момента в който Royal Holloway, University of London отпуска стипендия от 60% върху разликата сред 9250 и таксите за интернационалните студенти, които са в диапазона 17 - 21 000 английски паунда и зависят от програмата.

Увеличават се запитванията от възпитаници в 10. клас по отношение на избор на подобаващ профил във втори гимназиален стадий. Изборът на профил е обвързван и с подготовката по избрани предмети, нужни за кандидатстване както във ВУЗ в България, по този начин и в чужбина.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР