За повечето жени най-голямото желание след болезнена раздяла е да

...
За повечето жени най-голямото желание след болезнена раздяла е да
Коментари Харесай

3 начина да накарате бившия си да съжалява, че ви е загубил

За множеството дами най-голямото предпочитание след мъчителна разлъка е да накарат някогашния си да съжалява, че ги е изоставил. И колкото по-прясна е болката, толкоз по-силно е желанието. Това тласка дамите към недомислени дейности.

Желанието да се " нервира " някогашния нарушава психическото положение. Това възприятие изцяло гълтам, затруднява мисленето и не дава опция на човек да се концентрира върху нещо друго и да продължи напред. Смисълът на живота се трансформира коренно: преди всичко се слага желанието за възмездие, а не личното благополучие.

„ Искам да го накарам да почувства същата болежка, каквато изпитвам аз “ – под това мото минават дните на наранената жена. Но, все пак, в припадък на яд и отчаяние, би трябвало да се контролирате, поучават психолозите. Само трезвата преценка на нещата може да ви помогне да преживеете сложната разлъка и да започнете да се движите в вярната посока - да живеете пълноценно, изцяло да се сбогувате с предишното и в това време да си уредите сметките с някогашния. Последното би трябвало да стане на стадии, само че малко по малко.

Поставете граници

Първата стъпка към пострадването на някогашния е да поставите границите на другарство, давайки му ясно да разбере, че към този момент не му принадлежите. Да, несъмнено, след разлъка ви се ще да излеете целия си яд, само че не трябва да вършиме това. То единствено демонстрира какъв брой сте засегнати от случилото се. По-добре е да останете уединено със себе си за известно време, да се успокоите и да не извършите нещо преждевременно, за което след това да съжалявате. Колкото повече време не контактувате с него, толкоз по-добре. Започнете да вървите напред без страдание, като в същото време се уверете, че той е наясно с всички промени в живота ви. Това сигурно ще го накара да се замисли: „ Може би я напуснах преждевременно. “

Познайте себе си и променете живота си към по-добро

Ако раздялата не е по ваша виновност, тогава вие явно сте наранената: не вие ​​сте решили да започнете нов живот, а сте били оставени на произвола на ориста, предадени и афектирани. Така че бъдете подготвени, че възприятието на оскърбление ще участва в живота ви известно време. И това може да попречи да тръгнете по-бързо към вашата щастлива орис. Но не можете да се откажете. Мъжът, напускайки жена, неумишлено или даже умишлено се любува на болката ѝ, виждайки по какъв начин тя страда без него. Накарайте го да изпита тежко отчаяние, като покажете, че не страдате и не плачете, а сте почнали да живеете нов живот, станали сте по-привлекателни и по-уверени в себе си.

Разбира се, няма да можете незабавно да го забравите. Но най-важното е да не забравяте и за себе си. Никой не знае какво се случва вътре във вас, само че всеки ще оцени външния тип. И някогашният също. Опитайте се да изглеждате допустимо най-добре, грижете се за себе си, опознайте по-добре вътрешния си свят. Вие сами ще забележите по какъв начин с течение на времето ще ви стане по-лесно и външният ви тип ще се промени: ще има искра в очите, наслада на лицето ви, наперена походка и стегната фигура. Тогава той ще съжали, че ви е напуснал. Но вие към този момент ще сте осъзнали, че той не е заслужен за вас.

Разберете връзката си и се откажете от предишното

Самата концепция да накараш някогашния си да съжалява за раздялата не би трябвало да се основава на негативизъм. Не бива съзнателно да му желаете зло, да вършиме нещо, което може да съсипе живота му. Няма да станете щастливи от болката му. Затова най-важното е да сте не просто красиви и мощни, само че и чувствителни. Нека разбере каква страхотна жена е имал до себе си, само че не я е оценил. Умението да простите обиди е незаменимо умеене, което би трябвало да придобиете, лишава време и старания, само че си заслужава. И вие също би трябвало трезво да оцените връзката си и да разберете от какво се нуждаете - неговото страдание или неговото завръщане. И също толкоз трезво разбере, че в случай че си тръгне, влюби се в друга, няма да се върне.

Във всеки случай е по-добре да не търсите способи да му отмъстите, а просто да го пуснете. За да се срещнете след известно време и да разберете, че сред вас може да има сърдечни връзки, че раздялата ви е направила по-мъдри и осъзнати.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР