За повечето депутати 2022 г. е загубена година и въпреки

...
За повечето депутати 2022 г. е загубена година и въпреки
Коментари Харесай

Политическата равносметка: За повечето депутати 2022 е загубена година

За множеството депутати 2022 година е изгубена година и макар че е провел 33 съвещания и е приел десетки закони, Народното събрание е пред неуспех. Фалстарт, неустойчивост и безвремие. Така депутатите разказват 48-то Народно заседание, осведоми БиТиВи.

„ Тръгнахме с три фалстарта – Изборния кодекс, невнасянето на бюджет и третият провал е невъзможността на водещата политическа мощ да направи държавно управление “, смята Николай Денков от „ Продължаваме промяната “.

„ Равносметката надали е добра, тъй като страната не върви добре, няма и държавно управление “, депутатът от ГЕРБ-СДС Бранимир Балачев.

Липсата на кабинет и невъзможността да се реализира консенсус е проблем за всички партии.

„ Работата в Народното събрание се закучи и сериозните проблеми на хората остават за в бъдеще “, споделя Танер Али от ДПС.

„ Не успяхме да стабилизираме страната. Това възприятие за неустойчивост се пропива във всичко “, разяснява Елисавета Белобрадова от „ Демократична България “.

„ В началото цареше огромно бездействие и безвремие. Сега се опитваме да пренаредим дневния ред, който не съответствува с този на обществото “, сподели Цвета Рангелова от „ Възраждане “.

И съгласно хората Народното събрание е на дъното като институция, регистрират социолозите. А депутатите всеобщо се приготвят да посрещнат празниците вкъщи, със фамилията.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР