За последните осем месеца имаме шест убийства и то не

...
За последните осем месеца имаме шест убийства и то не
Коментари Харесай

Костадинов: За последните осем месеца имаме шест убийства и то не на случайни хора

За последните осем месеца имаме шест убийства и то не на инцидентни хора. Такъв церемониал на убийствата не сме имали от 90-те години. Тази злокобна поредност от убийства приблизително на 40 дни по едно е много притеснителна, тъй като постоянно след тях се случва нещо. Нямаме инцидентни убийства, както няма инцидентни събития. Това каза  от парламентарната естрада водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов по време на дебатите за основаване на краткотрайна комисия, която да откри всички обстоятелства и условия към мистериозния клуб на Мартин Нотариуса за оказване на напън върху магистрати.

" На 25 май предходната година беше погубен Къро. Четири дни по-късно много мистериозно почина работодателят на Лена Бориславова и Никола Минчев - юрист Джингов. И не е доста ясно дали е умрял при случай, или е бил погубен. На 3 юни, четири дни по-късно, доста загадъчно Ангел Христов - Брат Галев, който е търсен в целия свят, умира от инфаркт в родното си село. Дали е от инфаркт, не може да се каже. След 3 дни, на 6 юни, се сформира държавното управление. На 16 август беше погубен Алексей Петров. На 17 август излезе информация, че Пепи Еврото е умрял от инфакрт. Дали е по този начин, не се знае. На 18 август Васил Божков беше докаран в България ", добави Костадинов.

По думите му краткотрайната комисия би трябвало проверява освен на групата към Мартин Божанов, само че и лицата, забъркани в съставянето на това държавно управление, а може би и лица от настоящето Народното събрание.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР