За последните два месеца са предотвратени множество потенциални инциденти чрез

...
За последните два месеца са предотвратени множество потенциални инциденти чрез
Коментари Харесай

Николай Денков: Мерките срещу войната по пътищата дават реален резултат

За последните два месеца са предотвратени голям брой евентуални произшествия посредством залавянето на близо 1500 водачи, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол и на към 750 дрогирани водачи. По-малко са и жертвите вследствие на тежки пътнотранспортни катастрофи, като през месеците юни и юли по този индикатор е регистриран спад от над 17% в съпоставяне със същия интервал на предходната година.

„ Войната по пътищата е единствено един от множеството проблеми, които слагаме ясно. Работим по решенията, задвижваме всички браншове, които имаха потребност от рестарт “, съобщи министър-председателят акад. Николай Денков, който час и половина отговаряше на въпроси на жители във Facebook по случай втория месец от работата на държавното управление.

Забавени пътища, аграрни дотации, състезания за шефове на учебни заведения, както и доста други наследени проблеми са във фокуса на вниманието на кабинета, уточни министър председателят.

Комуникационната акция за еврото, която също е била забавена, следва да стартира в цялостния си размер през септември т.г. Тя...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР