За поредни избори Галъп интернешънъл болкан“ дава точен ориентир за

...
За поредни избори Галъп интернешънъл болкан“ дава точен ориентир за
Коментари Харесай

Галъп: Още с първия екзит пол предсказахме влизането на ИТН в парламента

За следващи избори „ Галъп интернешънъл болкан “ дава прецизен ориентир за обществото и за откривателите, регистрират от социологическата организация.

 

Още първото и всяко последващо от трите следващи проучвания на организацията на финалната права, две от които за БНР, зададоха възпроизвелата се конструкция и пропорции на вота – с интригите към първото и третото място, както и към бариерата, акцентират социолозите.

Публикуваният още в първия миг екзит пол в изборната вечер, извършен за Българска национална телевизия, БНР, Нова Броудкастинг Груп и Инвестор.бг, пък сподели отговора на най-трудния въпрос – шестата партия в Народното събрание - Има Такъв Народ, припомнят те.

 

Агенцията планува във финалните си проучвания съвсем буквално интензивността на изборите, както и размера на каузи „ Не поддържам никого “.

" Разбира се, в такива проучвания – финални, екзит пол, а даже и в редом преброяване – няма по какъв начин цялостно да се улавят подвластните вотове. Всички действително работещи организации в България преди и по време на изборите съумяха да ориентират българите. За страдание, не липсваха и тенденциозни признаци, само че тяхното значение понижава, когато против читателя, фена или слушателя застава организация с лица, действителна теренна работа, ясна еднаквост и така нататък

Никой не е застрахован против неточности. Затова и постоянно е добре данните и сравненията да са на показ – с цел да може да протече ефикасен разбор ", споделят още от организацията в известие до медиите.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР