За поредна вечер близки на 15-годишния Филип се събраха в

...
За поредна вечер близки на 15-годишния Филип се събраха в
Коментари Харесай

За поредна вечер близки на 15-годишния Филип излязоха на протест

За поредна вечер близки на 15-годишния Филип се събраха в центъра на София в негова памет. Те затвориха за малко придвижване на кръстовището сред улиците ” Шишман ” и “Гурко ”. Те упорстват за пожизнен затвор за пияните и дрогирани водачи – убийци. На бдението бяха майката и сестрата на Филип.

“Хората, които ще се замислят над всички неприятни случки, които се случват, над всички убийства на деца, на младежи и на който и да е изобщо, те не са извършители. Самите извършители, самите хора, които нарушават закона, те не чуват. За тях думите не са задоволителни. За тях би трябвало доста по-строги ограничения да се взимат и да се ползват, тъй като другояче думите единствено отекват и остават в нищото, в пространството ”, сподели сестрата на убитото момче Ива Арсова.

Утре в 18.00 часа близки на момчето още веднъж ще се съберат на лобното място, а в неделя, 10-и септември, ще вземат присъединяване в националния митинг, проведен от близки на починали на пътя от 18.00 часа в така наречен “триъгълник на властта ” в центъра на столицата.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР