За поредна година „Софийски мотористи организират една от най-мащабните мото

...
За поредна година „Софийски мотористи организират една от най-мащабните мото
Коментари Харесай

Масово нощно каране за повече толерантност на пътя тази вечер в София

За поредна година „ Софийски мотористи " провеждат една от най-мащабните мото прояви - всеобщо нощно каране, което тази година ще е в памет на починалите мотористи и под надпис „ Толерантност на пътя ".

Инициативата ще се организира на довечера (21 септември), от 21:00 часа, а измежду гостите на уредниците ще бъде Малина Крумова, ръководител на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата ".

Шествието ще стартира от резиденция „ Бояна ", след което ще премине през централната част на града и ще приключи при магазин „ Метро " - Люлин.

Инициативата се реализира в партньорство с Пътна полиция и Столична община.

Трето подред е всеобщото нощно каране в столицата. То се организира след залез с концепцията мотористите да бъдат забележими, само че в това време да не се затруднява прекалено трафикът в София.

Най-голямата мото общественост у нас - " Софийски мотористи " има и многочислени благотворителни начинания. Наскоро се организира следващата кръводарителска акция, инспирирана и проведена от момчетата и девойките на две гуми. Всяка година се организира и Мото Коледа - всеобщо каране до домове за сираци или друга подбрана идея и даряване на хранителни артикули, облекла, одеала и финансови средства, събирани месеци преди този момент. Организират и мото учебно заведение за по-безопасно шофиране на младите и неопитни мотоциклетисти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР