За поредна година град Сливен ще приюти най-добрите пилоти от

...
За поредна година град Сливен ще приюти най-добрите пилоти от
Коментари Харесай

Националният дрифт шампионат стартира в Сливен

За поредна година град Сливен ще приюти най-хубавите водачи от „ Български дрифт шампионат “. Дългоочакваното дрифт мероприятие ще се организира на 4-5 май на писта „ Бършен “, давайки формален старт на сезона на най-бързо набиращата известност мотор-спорт дисциплинираност у нас.

Очакванията са за огромен брой участници и аудитория от цялата страна и чужбина. В Pro 1 категорията за в този момент са се декларирали 11 от топ имена у нас, като измежду тях са миналогодишните спечелили в конкуренцията в клас Pro 2 и Pro 1 Стефан Младенов (BMW e36) и Павлин Пенев (BMW e30). Младата вяра в дрифта Кристалина Стефанова, също ще вземе присъединяване в сливенския кръг със своя Nissan s13.

Заедно и с 11-те декларирани участника в Pro 2 категорията, "Дрифт Сливен 2019 " ще приюти над 30 състезателя.

Организационния екип от АСК „ Скорпион “, се е постарал трасето да е в добра кондиция и със прецизно подбрана нова настройка.

"За поредна година ние от АСК „ Скорпион “, с поддръжката на Община Сливен и нашите сътрудници, имаме щастието да организираме първия кръг от „ Български дрифт шампионат “ в Сливен. Както знаете, нашия град може да се счете за столица на автомобилните спортове, с помощта на множеството мотор спорт мероприятия проведени на територията му. С "Дрифт Сливен ", ние откриваме сезона и по традиция интереса от страна на аудитория и участници е огромен. Работихме по подобряването на трасето, като взехме решение да променим и самата настройка, с цел да запазим интригата сред състезателите. Очакваме 1-ият кръг от „ Български дрифт шампионат “ (4-5 май) да се трансформира в един същински празник ", разяснява членът на организационния екип Атанас Чанев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР