За поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) насочва вниманието на

...
За поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) насочва вниманието на
Коментари Харесай

Fibank представи своя календар за 2024 г., посветен на устойчивото развитие и опазване на природните ресурси

За поредна година Fibank (Първа капиталова банка) насочва вниманието на обществото към значима идея, помагаща за устойчивото развиване на нашето общество, чрез своя първокласен календар за идната 2024-а година. Изменението на климата визира всички райони по света и в България.

Акцент тази година се слага върху цената на водата и опазването ѝ като незаместим естествен запас. Каузата, зад която Fibank застава, е ориентирана към битката с климатичните промени, дефицита на вода и замърсяването. Чрез разпространение в обществото на високата стойност, която този естествен запас има за нас, може да се резервира изгодата за всички.





Концепцията на календар 2024 е неповторима, като съчетава финеса и грацията на девойките и девойките от Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ), които извършват своите изящни композиции в стилистиката на динамичната сила, която ни дава водата. Зад реализацията на плана застава екипът на рекламна организация KIWI Advertising, a неповторимите фрагменти са снимани от фотографа Петър Пешев.





Както всяка година и тази, календарът на Fibank има освен обществена, само че и благотворителна идея. Всеки клиент, който желае да се включи в дарителската самодейност и да поддържа БФХГ, може да придобие този календар на символичната сума от 10 лева от всеки клон или офис на банката в цялата страна. В края на акцията Fibank ще удвои събраната сума. Събраните средства ще бъдат употребявани с благотворителна цел напълно в интерес на БФХГ.





Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР