За поредна година, BILLA дарява средства на фондация „Искам бебе“

...
За поредна година, BILLA дарява средства на фондация „Искам бебе“
Коментари Харесай

BILLA дарява средства в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми

За поредна година, BILLA подарява средства на фондация „ Искам бебе “ за подкрепяне на двойки с репродуктивни проблеми. Сумата, отделена от компанията, е 45 000 лв.. Тя ще бъде предоставена на партньорската организация под формата на корпоративно подаяние, което ще поддържа 11 фамилии, които следва да преминат през ин витро процедура

Като последваща стъпка, след приемане на дарението, Фондацията ще избере кои да бъдат фамилиите, които да получат финансиране. В интервала 01.09.2020 - 14.09.2020г. всички заинтригувани претенденти имат опцията да оформят и подадат своите документи. Пълната информация за кандидатстване е налична на уеб страницата на Фондация „ Искам бебе “

Обработката на подадените от претендентите документи ще продължи от 15.09.2020г. до 28.09.2020г. На 16.10.2020г. на инцидентен принцип ще бъдат изтеглени 11 от утвърдените по документи двойки. Целият развой ще е наличен за следене на уеб страницата на партньорската организация, където ще бъдат оповестени и крайните резултати.

„ В BILLA имаме вяра, че няма невъзможни неща – даже тогава, когато на пръв взор наподобява по този начин. Прегръщаме идеята за подкрепяне на възходящия брой двойки с репродуктивни проблеми, които мечтаят за лично дете, и най-голямата ни наслада е, че в следствие от взаимните ни действия с фондация „ Искам бебе “ и финансираните ин витро процедури, от момента, в който направихме първото подаяние, до през днешния ден са се родили над 20 здрави бебета. Вярваме, че дружно можем да бъдем по-добри, “ показа Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Съвместната акция сред BILLA и Фондацията започва през 2016 година, под надпис „ За повече деца в България “. Като обществено виновна компания, BILLA приема за собствен ангажимент търсенето на работещи решения и по тази причина се концентрира върху разрешаването на един от най-наболелите обществени проблеми в България, а точно ниските равнища на раждаемост.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР