За пореден случай на деца, които се бият, а други

...
За пореден случай на деца, които се бият, а други
Коментари Харесай

Тийнейджъри се сбиха заради момиче в Монтана

За следващ случай на деца, които се бият, а други ги снимат, алармира NOVA. Слечката споделя майката на едно от сбилите се момчета. Случаят е станал при започване на януари в Монтана, само че едвам преди ден стига до родителите.

По думите на дамата, подала сигнала, причина за багра е увреждане по рождение на сина й.

„ Детето ми има малформация на едната ушна мида. Това поражда експанзията. Децата ни се избиват като кучета, те са отражение на обществото. Никоя майка не би трябвало да вижда сина си пребит. До смъртен случай ли би трябвало да се стигне, с цел да обърнем внимание? Момчето, което го е било е споделило, че ще му откъсне и другото ухо”, описа майката на потърпевшия възпитаник.
свързани новини13627на 16.04.2019
Според чичото на другия възпитаник - Ненко Василев, обаче, момиче е станало мотив за сбиването.

„ След Нова година двамата са говорили по телефона и са се обиждали поради момиче. На 6 януари племенникът ми е бил с негов другар в региона на една детска градина.

Въпросното момче идва с 10-15 деца. Предизвикват го да се бие. В началото на клипа се вижда, че агресорът е другото момче ", описа Василев. И добави, че след багра момчетата са се извинили един на различен.

„ Ако майката на потърпевшото дете е подала тъжба, полицията би трябвало да си свърши работата. Прокуратурата би трябвало да реши какво да се случи. Крайна инстанция локална комисия за противообществени прояви. Няма санкции, това за възпитателни ограничения. Трябва да си зададем въпроса за какво сходни неща се случват”, разяснява Мария Щуманска, специалист в Община Монтана.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР