За пореден сезон Георги Братоев е основна фигура в състава

...
За пореден сезон Георги Братоев е основна фигура в състава
Коментари Харесай

Георги Братоев: Равносметката можем да си направим, когато свърши шампионатът

За следващ сезон Георги Братоев е съществена фигура в състава на Нефтохимик.

В навечерието на най-важните мачове, разпределителят разяснява представянето на отбора в последните месеци и в които на първенците се струпаха травми, треньорски проблеми и прехвърляния в средата на сезона. Въпреки това тимът приключи на третата позиция с 16 победи и шест провали.
 Левски - Нефтохимик @@@

„ С оглед на това, което ни се случи през сезона и според от гледната точка, мисля, че класирането ни е по-добро от това, което чаках. Сменихме много състезатели, играхме много неубедително. Смятам, че направихме положителни мачове единствено у дома, отвън Бургас не успяхме да създадем кой знае какво”, прям бе Братоев пред камерата на DIEMA SPORT.
 Левски - Нефтохимик @@@

“Балансът 16-6 не е неприятен, само че е под нашите упоритости. Равносметката можем да си създадем единствено и само, когато свърши шампионатът, тъй като в случай че след тези рокади в последна сметка има купа в Бургас, значи измененията ще са положителни и верни. Ако обаче се случи противоположното и ние не сме първи, значи не е било като хората. Всичко зависи от нас. Трябва да успеем във етапа на плейофите да покажем по-добър волейбол”, сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР