За пореден път пловдивският градски транспорт учудва по неприятен начин

...
За пореден път пловдивският градски транспорт учудва по неприятен начин
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Шофьор на градския транспорт подминава пълни спирки като малка гара

За следващ път пловдивският градски превоз учудва по противен метод пловдивчанин, който алармира до TrafficNews . Той  разказа  за по този начин известната измежду водачите на рейсове процедура, а точно  да подминават хората на спирките като дребна гара и изобщо да не ги интересува. Медията ни неведнъж оповестява за този проблем, а явно неговото решение към момента не е намерено и никой не трябва осъден.
Прочетете още
Този път наглата постъпка е осъществена от водач на рейс по линия номер 17. Нашият четец описа, че е пътувал с въпросния рейс в събота. Конкретният курс е сбъднат в интервала от 13:00 до 13:30 в посока кв. „ Прослав “, а регистрационният номер на МПС-то е бил - " РВ1120СР ". Той се е качил от ЖР „ Тракия ” към Гребна база, а водачът на съвсем празен автобус  е подминал няколко спирки с чакащи най-вече възрастни хора в жегата, макар махането им.

„ Чакали  дълго, а единственият автобус, който идва, ги подминава най-нагло, като дребна гара. Аз надлежно направих забележка на водача. Той стартира да стопира на спирки без да има пасажери за качване, или слизане. И няколко спирки по-късно още веднъж подмина 4-ма възрастни, махащи безсилно и с безусловно молещи се погледи да бъдат качени, ” съобщи мъжът.

Същото се повторило с чакащи на спирката към " Ресторант Стадиона " и на още няколко места. Така индивидът е решил да се обърне към ОКТ, с цел да пусне недоволство от водача, само че нито един от телефоните не бил вдигнат.  

„ Пределно явен е казусът с намирането на водачи за градския превоз, само че в случай че даже оповестените рейсове,  чакани с часове в жегите от възрастни хора, ги подминават по сходен безочлив метод, то сходно " обслужване " е неприятно съвсем колкото и неналичието му! Висиш, като прани гащи на жегата с часове. Подминават те, като дребна гара. След това желаят спомагателни пари и дотации за празните рейсове и заплата на сходен " обслужващ " личен състав?, добави още той. 

Мъжът съобщи, че откровено се надява сходни водачи не просто да бъдат осъдени, а да не бъдат допускани още веднъж до сходна позиция.  „ Това зависи от ръководството на превоза в града. С различен съответен водач, парите от билети щяха да са двойно - в това число за него самия, като заплата и по-добри условия за всички ”, приключи нашият четец.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР