За пореден път направилият много силен мач срещу Барселона Винисиус

...
За пореден път направилият много силен мач срещу Барселона Винисиус
Коментари Харесай

Вини Жуниор към футболист на Барса: Млъквай, много си зле

За следващ път направилият доста мощен мач против Барселона Винисиус Жуниор влезе в спор с играчи на противника. Бразилецът от Реал Мадрид отнесе и няколко ритника, поради което в допълнение се изнерви в миналия реванш от полуфиналите за Купата на Испания.

В 86-ата минута, откакто към този момент беше вкарал един гол и беше асистирал за различен, Вини получи сигнал, че би трябвало да бъде сменен. Тогава обаче той влезе в спор с Роналд Араухо и Феран Торес. Южноамериканецът се беше ядосал особено на Торес, който малко преди този момент го беше фаулирал жестоко, поради което получи жълт картон.

Настана дърпане и замяна на “любезности ”. Според Movistar+ Винисиус се обръща към Феран с думите: “Млъквай, доста си зле ”.

Съотборникът на Жуниор Федерико Валверде пък го упреква, че прекомерно елементарно се “пали ”. “Вместо да се наслаждаваш на мача, ти им обръщаш внимание ”, споделя уругваецът.

Реал завоюва реванша с 4:0 и ще играе на край против Осасуна.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР