За пореден път Младежкият театър Николай Бинев“ радва своите зрители

...
За пореден път Младежкият театър Николай Бинев“ радва своите зрители
Коментари Харесай

Гледаме онлайн „Вуйчо Ваньо“ на Младежкия

За следващ път Младежкият спектакъл „ Николай Бинев “ радва своите фенове с лъчение на онлайн режисура. На 17 април  от 19 часа гледаме прелестния театър „ Вуйчо Ваньо “. Това е третото онлайн лъчение, на което феновете ще се насладят изцяло гратис, откакто над 15 000 към този момент гледаха „ Три сестри “ на Крикор Азарян и „ Кола Брьонон “ на Владимир Люцканов в страницата на трупата.  Убедени сме, че театърът може и би трябвало да продължава своя задача даже, когато е физически разграничен от публиката си - духовно сме дружно, написаха от трупата.

„ Вуйчо Ваньо “ е измежду класическите пиеси на А. П. Чехов, която на 5 октомври 2006 година има своята тържествена премиера в Младежкия спектакъл под режисурата на неговия доайен Стефан Мавродиев. Самият той споделя, че от „ 15-20 години мечтае да сложи „ Вуйчо Ваньо “. „ Да осъзнаеш илюзията за смисъла на човешкия труд - в това се крие трагичното жило на „ Вуйчо Ваньо “. В него е дълбокият смисъл на тези „ подиуми от селския живот ", в които всичко е прелестно, любовно, комплицирано, летят пристрастености, разминавания, срещи, разочарования, омрази “, споделя Стефан Мавродиев. В функциите са Станка Калчева, Лиза Шопова, Силвия Рангелова, Венета Зюмбюлева, Георги Кадурин, Малин Кръстев, Иван Несторов и незабравимите Люба Алексиева и Илия Добрев, които към този момент играят в небесния спектакъл.  

Ако феновете имат предпочитание, биха могли да се включат в дарителската акция „ Театърът и феновете против Covid-19 “, която цели събирането на сумата от 45 000 лв. за закупуване на респиратор за дихателна реанимация, който спомага напъните на лекарите в УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “, както и за обезпечаване на защитни дрехи и дезинфекционни материали за здравните служащи.

Инцииативата може да бъде подкрепена на адрес https://bg.helpkarma.com/help/601585269832

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР