За пореден път ДПС не участват пряко във властта, но

...
За пореден път ДПС не участват пряко във властта, но
Коментари Харесай

Анализатори: Сглобката се намести и вече е добре смазана

За следващ път Движение за права и свободи не вземат участие директно във властта, само че в същото време е част от стабилната опора на властта.

Това разясниха в студиото на „ Добро утро, Европа “ политологът Татяна Буруджиева и социологът Юлий Павлов.

„ Отношенията сред ГЕРБ и ПП-ДБ се изострят, което ще рефлектира на локално равнище, изключително в огромните градове “, предвижда Буруджиева.
По отношение на структурирането на дилемите в Движение за права и свободи няма нищо друго. Това не е лидерска партия и водачът не е господин Карадайъ. Той си има своите функционалности, да вземем за пример изборите. За политиките в Движение за права и свободи дават отговор други хора. Пеевски е общественият представител на партията.
Татяна Буруджиева, политолог

„ Нямам аналитично пояснение за какво това се случи. Пеевски е решил, че в този момент е да се поизчисти обществено. Да покаже на хората, че той не е единствено злият облик, само че може и действително взема решение някакви проблеми. И може би да покаже на нашите сътрудници оттатък океана, че е подготвен на всичко, с цел да се поизчисти и там. Четох мнения, че щял да отпадне от листата „ Магнитски “. Няма да стане “, сподели още Буруджиева.

Вотът на съмнение няма да бъде сполучлив, предвижда Юлий Павлов.
Сблъсъците сред сътрудниците в ръководещата коалиция са спектакъл, изключително преди локалните избори. Сглобката се намести и към този момент е добре смазана, работи и работи.
Юлий Павлов, социолог

„ За по-малките общини няма значение какви са обединенията на национално равнище. Там обединенията са на родова основа и общината е на родова основа, тъй че кой с кого се коалира в Народното събрание няма значение. Имаме ръководещо болшинство, дружно с Движение за права и свободи, има и конституционно болшинство, тъй че този избор на съмнение е следващият спектакъл “, разяснява социологът. Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР