За пореден път децата от община Симитли показаха, че са

...
За пореден път децата от община Симитли показаха, че са
Коментари Харесай

Децата, с които Симитли се гордее! Страхотно представяне на ФТА Веселие на международен фестивал Млади таланти - София 2022 

За следващ път децата от община Симитли демонстрираха, че са едни от най – надарените младежи в България. Този път геният на нашата община демонстрираха танцьорите от Фолклорен танцов отбор „ Веселие “.
Те взеха присъединяване в следващото издание на Международния детски фестивал „ Млади гении “ – София 2022 година, в който демонстрираха своите страхотни танцови умения и впечатлиха всички, които имаха опцията да се насладят на тяхното изкуство.

Децата си потеглиха от София с доста позитивни страсти, следващо самопризнание за техния гений и гения на техните ръководители Калина и Любомир Марянски, както и с грамота и статуетка. Международният детски фестивал на изкуствата „ Млади таланти” се организира всяка година. В него могат да вземат участие деца и младежи до 19 години от музикални, театрални, танцови обединения, школи по изобразително и приложно изкуство, фото клубове, литературни студиа, групи и сформира от всички типове просветителни институции, читалища и други. Фестивалът няма конкурсен темперамент.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР