За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на

...
За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на
Коментари Харесай

Рийз Уидърспуун чува гласове, Сам Смит танцува с непознат, а Сантра се завръща с нова песен

За понеделнично зареждане с сила - заповядайте новия Плейлист на Edna с музикалните части и филмови откъси от миналата седмица , на които си коства да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Танц с чужд



След като озвучи лятото ни дружно с Калвин Харис и тяхното “Promises”, Сам Смит стартира 2019 с друго взаимно парче. “Dancing With A Stranger” включва Нормани от дамската групa Fifth Harmony и звучи тъкмо в стила на британеца, когато желае да запише нещо по-раздвижено. Песента носи тайнственост, сходно на парфюма на чужд, само че тайнственост остава и това дали Сам Смит инцидентно не готви нов албум след последния си от 2017 година

Когато вярата е рискова



Лана Дел Рей обаче удостовери, че новият ѝ албум към този момент е приключен. До края на март, когато можем да чакаме “Norman F***ing Rockwell”, слушаме третия сингъл от него с дългото заглавие “Hope Is a Dangerous Thing For a Woman Like Me to Have - But I Have It” . В песента, въодушевена от живота на починалата писателка Силвия Плат, чуваме Лана в най-чистата ѝ форма – единствено глас, пиано и потиснатост.

Соло завръщане



Дълго време не бяхме чували нищо ново от Сантра , която последно издаваше постоянно дуетни части. В новия си сингъл „ Целият свят “ обаче тя е сама и споделя за самотата си в рими. Клипът включва летни фрагменти, снимани на най-източния ръкав на Странджа планина – Маслен нос, вдаден в морето.

КИНО

Пролет идва, с нея и Старк



Първият тийзър филмов откъс на дълго чакания финален сезон на „ Игра на тронове “ е към този момент тук, обявявайки датата, на която ще забележим нова серия – 14 април. От мистериозните фрагменти, които наподобяват повече на нечий сън, мъчно можем да отличим дали протичащото се е истина. Но е ясно, че семейство Старк ще се събере на едно място, а дали Джон, Санса и Аря ще последват ориста на мъртвите си родственици, остават няколко месеца, с цел да разберем.

Смъртоносно изкуство



Филмът на Netflix “Velvet Buzzsaw” ни води при сцената на актуалното изкуство в Лос Анджелис, където запалени колекционери не пестят средства, с цел да се снабдяват с картини. Там, където снобизмът на публиката се сблъсква с алчната търговия, критикът Морф Вандевалт открива, че творбите на един художник, прекарал време в клиника за душевно заболели, са способно да убиват, и то безусловно. В хорър мистерията Джейн Джиленхол се намира още Джон Малкович, Тони Колет и Рене Русо , с която Джиленхол взе участие в „ Лешояда “ на същия режисьор – Дан Гилрой . Ако не сте го гледали, предлагам да започнете с него.

Като две капки вода



Макар „ Бохемска рапсодия “ към момента да разделя на два тима феновете си, надали има подозрения, че Рами Малек като Фреди Меркюри ще остане като едно от най-хубавите превъплъщения в историята. Ако не вярвате, гледайте това видео, публично пуснато от компанията 20th Century Fox, в което виждаме какъв брой се приближава осъществяването на “Live Aid” до оригинала. Малек признава, че съумява да го наподоби оптимално след над хиляда пъти гледане на записа от концерта от 1985 година

ОЩЕ

Дарба и проклинание



В новия късометражен филм, продуциаран от списание “Vogue” , основно настоящо лице е Рийз Уидърспуун , която е и изборът на изданието за февруарска корица. Във видеото актрисата потвърждава, че да чуваш мислите на близките по никакъв начин не улеснява живота, само че пък е занимателно в профил.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР