За подобен сигнал съм давал подробни обяснения точно преди година.

...
За подобен сигнал съм давал подробни обяснения точно преди година.
Коментари Харесай

Менда Стоянова за разпита: Пиар на Бойко Рашков

За сходен сигнал съм давал подробни пояснения тъкмо преди година. В този сигнал става дума за това, че аз съм внесла законодателни промени, които са облагодетелствали господин Васил Божков . Това са цялостни неистини. Това може да се види от стенограмите на Народно събрание. Това съобщи някогашният ръководител на бюджетната комисия към Народно събрание Менда Стоянова , която беше привикана на разпит в Групово дело " Национална полиция ".

" Направих законодателна самодейност, с която съм добавила въпросната лотария, пропусната в предходния текст, за облагане с 20%. Тази законодателна самодейност е в интерес на бюджета, а не в интерес на различен офлайн оператор ", изясни Стоянова.

" В края на 2013 по предложение на Георги Кадиев беше изпусната
лотарията. За цялата 2014 година беше отвън облагането в Закона за хазарта. С мое предложение, в края на 2014 година импортирам промяна, с която от от началото на 2015 година Се таксуват към този момент и лотариите и на Божков. За мен е необичайно, че още предходната година пред прокуратурата почистих този въпрос, а в този момент от Министерство на вътрешните работи. Пиар върху пиар ".Така дефинира тя дейностите на вътрешния министър Бойко Рашков и упрекна публицистите, че го осъществят точно по негова поръчка.
 
Менда Стоянова след разпита в Групово дело " Национална полиция ". Повече четете тук: https://bit.ly/3AU0wqk
Posted by on Thursday, February 3, 2022

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР