За по-малко от пет години в условията на пазар, в

...
За по-малко от пет години в условията на пазар, в
Коментари Харесай

Над 27 млн. лв. достигат инвестициите в пивоварна "Бритос"

За по-малко от пет години в изискванията на пазар, в който преобладават огромните мултинационални компании и в съседство на съществуваща огромна конкурентна компания, младата фамилна пивоварна " Бритос ", основана във Велико Търново, освен навлезе сполучливо на локалния пазар, само че и се утвърди като една от най-класните пивоварни. По думите на притежателя Габриела Попова " Бритос " дължи триумфа си на високото качество, положителните си предписания и вложенията в най-модерно съоръжение и в личния състав си.

Великотърновската компания " Бритос " е в развой на създаване на нов съвременен склад, ферментиращи съдове и силози за малц и ечемик, заяви за " Капитал " Габриела Попова.

Под лупа
За строгия надзор на качеството на създаваната бира, стартиралата през 2012 година пивоварна, разчита на Берлинския институт по пивото, рецепта и дали материалите дават отговор на немските стандарти за качество. Доказателство за това са и четирите медала за качество от четири участия на влиятелния конкурс за качество на института " Монд Селексион " в Брюксел – 2 златни и 2 сребърни.

От самото начало " Бритос " взема решение да влага във допустимо най-модерното софтуерно съоръжение на пазара от водачите в сектора като GEAHuppmann, Германия, Белгия, Filtrox, Швейцария, и Германия, и MarklГермания.

Инвестицията
Първоначалната инвестиция възлиза на 20 млн. лева, а от основаването й през 2012 година пивоварната е вложила в допълнение към 7 млн. лева Постигнат е изцяло автоматизиран развой, направени са вложения в спомагателни ферментиращи съдове, съвременни линии за бутилиране на стъкло, кен и пластмасови бутилки.

За вложенията си пивоварната е отличена за вложител на годината за 2013 година и за втората най-динамично разрастваща се компания в България за 2012 година в класацията " Гепард " на " Капитал ". Днес компанията се развива без внезапни промени. За предходната година приходите й са 10.3 млн. лева, почти колкото и година по-рано.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР