За пътешествията няма сезон, има само правилно настроение и настройка

...
За пътешествията няма сезон, има само правилно настроение и настройка
Коментари Харесай

Кажи ни коя зодия си, за да ти кажем как пътуваш

За пътешествията няма сезон, има единствено вярно въодушевление и конфигурация за завършения!

Ако сте от хората, които обичат често да сменят пейзажа, ситуацията и вътрешната атмосфера, да раздвижат освен кокалите, само че и мислите и визиите посредством едно хубаво пътешестване, то продължете да четете надолу...

Знаете ли обаче по какъв начин обичат да пътуват вашите близки и спътници, с които организирате почивка? Няма да е зле да имате предвид някои общи желания на отделните зодиакални знаци що се отнася до екскурзиите в пространството по този начин, че да няма ощетени и да царуват мир и развлечение.

Огнените знаци носят закваската на буйни пътешественици и откриватели.  Овните  са индивидуалисти, които не се опасяват да поемат опасности и огромна част от тях ще профучават около спокойния ход на " Седан " -а ви по автомагистралата на мотор, същинска стрела. Утъпканите пътеки не са им по усета и бързо ще отхвърлят отговор " не "  на коя да е тяхна щура хрумка. Затова не ги карайте да вървят на авансово проведени екскурзии, те са лидери – или ги последвайте в приключението, или ги оставете сами.

Промените в проектите ги възпламеняват, a не ги нервират. С лекост се включват в локалните празненства на новото място, на което са попаднали неизвестно по какъв начин. И след това не престават нататък.

От  Стрелците  биха излезли чудесни спътници и съидейници на Овните. Обожават да се губят из забравени от бога селца и паланки, където да се допират до локални традиции и самобитността на непознати култури. Зяпане по музеи не е тяхното нещо, те желаят да вкусят от живота на другите – да поживеят във плантация, да вкусят екзотични манджи, само че не от ресторантско меню, а от остарялата рецепта на бабата, при която са отседнали. На Стрелците им дайте селски туризъм или джунгла и доста независимост.

Лъвовете са друга порода. Те са последователи на лукса и пръстите им се уголемяват до обезумялост, с цел да си набират всичко належащо за царствения им комфорт. Няма да ги видите да се скитат с километри на колела като хипари – те са към този момент в спа центъра и се любуват на другоземен масаж. Затова Лъвовете пътуват на четири колела или със аероплан.

Ако някой възнамерява пътуването си в детайли, то това е представителят на земните знаци.  Телците  възнамеряват деликатно, практично и прозорливо, в багажът им нищо не липсва. Те избират от рано най-изгодните покупко-продажби за самолетни билети. Обичат да усещат, че държат контрола над обстановката и с цялостни гърди вдишват насладата от предстоящото пътуване. Спонтанността не им е присъща и деликатно ще набележат маршрута от първия до последния ден.

Девите  са безупречно проведени и педантични, по тази причина нищо няма да бъде оставено то тях на случайността. За тях е значимо транспортното средство да бъде чисто, надеждно и на време. Не се хвърлят на скъпи предложения, само че е значимо здравето и животът им да не бъдат застрашени. Биха си взели и работа, с цел да съчетаят потребното с приятното, или биха оправдали разноските си, като си намерят занятие на място, което по-късно да има финансова възвращаемост – да вземем за пример, ще напишат публикация за живота на остров Сицилия, където са отседнали.

Козирозите  обичат високите и планински местности. Очарова ги гледката на амбициозно извисяващи се небостъргачи, както и знаците на велики цивилизации като египетските пирамиди и величествени дворци и покои. Физическото удостоверение за житейски триумф ги въодушевява да се стремят още по-силно към личните си върхове. Част от Козирозите ще изберат раницата и планинския преход, само че друга – самолетното място в първа класа и петзвездния хотел...

Въздушните знаци обичат да пътуват там, където има хора.  Близнаците  ще завържат познанства и другарства на всички места. Ад за тях е там, където нямат с кого да обелят дума. Понеже са същински колекционери и трансмитери на информация – историческа, географска, всякаква – обичат пътувания с гид, по тази причина макар свободния си дух, не биха отказали и проведена екскурзия – още повече че в групата постоянно ще се намерят събеседници. Близнаците пътуват с малко багаж, по тази причина не очаквайте да намерите при тях конец, в случай че ви си се е скъсало копчето.

Везните  рядко се концентрират върху личните си стремежи, когато възнамеряват странствуване – подготвени са да последват партньора, с цел да се запазят мира и хармонията. По техния усет са груповите пътувания с богата стратегия от разнородни действия, визити и круизи – по този начин умерено ще могат да се провиснал и да знаят, че има за всекиго по нещо – всички ще бъдат удовлетворени.

Водолеите  непринудено вземат решение накъде да се насочат, с цел да проветрят главите си. Важното е да бъде на въздух, навън и да има смисъл. Ако могат да съчетаят пътуването си с някаква филантропична или екологична активност, ще се усещат изключително щастливи – да вземем за пример, посещаване във плантация за биоземеделие, присъединение към интернационален юношески план на ЮНЕСКО или друго, което никому не би хрумнало, с изключение на на Водолей. Логистичното обмисляне оставят на някой по-земен другар.

За водните знаци , както се досещате, пътуването по вода или почивката край вода ще се окажат в оптималната степен зареждащи и отморяващи.  Раците  няма да се впуснат в прекомерно рисковани инициативи, ще предпочетат домашната конюнктура – да вземем за пример, хижа в планината с всички улеснения, до която да се доближи елементарно и безболезнено. С наслаждение ще обходят музеите и местата за фамилен пикник и други забави.

Скорпионите  обичат да преодоляват себе си, да падат и да стават, по тази причина и търсят провокации. Ще пътуват до мъчно налични места, ще изкачат Килиманджаро, ще се возят на камила през пустинята, ще се гмуркат в Тихия океан. Всяко едно странствуване оставя дълбоки следи в техните души и те си потеглят с торба, цялостна с житейски уроци.

На  Рибите  им дайте отмора на море или круиз до тропически остров. Водата ги успокоява и ги придвижва в вълшебен светове, където се усещат като вкъщи си. Никакво напрежение и доста време за личните мисли, усеща и креативен занимания – Рибите не толкоз обичат да пътуват, едвам се реят.

Източник: Edna.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР