За първи път в историята на страната, САЩ се изправят

...
За първи път в историята на страната, САЩ се изправят
Коментари Харесай

Ген. Мили: САЩ се изправят срещу две ядрени суперсили

За първи път в историята на страната, Съединени американски щати се изправят против две нуклеарни суперсили, чиито ползи са в спор с тези на Съединени американски щати. Това съобщи ръководителят на Комитета на началниците на щабове на американските въоръжени сили на чуване в Конгреса във Вашингтон във връзка военния бюджет за фискалната 2024 година, представен на формалния уеб страница на Пентагона.

Мили съобщи, че интернационалната конструкция, учредена на правила, която поддържа мира на великите сили от края на Втората международна война, е подложена на стрес. " За първи път в историята на страната Съединените щати се изправят против две огромни нуклеарни сили, чиито жизненоважни ползи на националната сигурност се конкурират със Съединените щати “, съобщи той.

" Както Китайската национална република, по този начин и Русия имат средствата да застрашат нашите ползи и метода ни на живот. Но войната с Русия или Китай не е нито неизбежна, нито непосредствена “, означи той.

" Нашите цели са елементарни: Поддържаме висока степен на подготвеност, като в същото време се модернизираме за бъдещата работна среда и се грижим за нашите хора и техните фамилии “, съобщи той и добави: " Готовността в този момент и готовността в бъдеще посредством рационализация е наш приоритет №1. И няма различен №1. “

Китай е предизвикването за темпото. " КНР има намерение да бъде районен хегемон в западната част на Тихия океан и Азия през идващите 10 години и да надвиши общия боен потенциал на Съединените щати до 2049 година “, счита Мили.

Русия е сериозна опасност и остава рискова, сподели той. Войната в Украйна заплашва мира на европейския континент и световната непоклатимост.

 

" Ние поддържаме Украйна и нейната битка за отбрана на нейния суверенитет и поддържаме нашите съдружници от НАТО с предното наличие на Съединените щати във всяка една нация от източния фланг на НАТО “, уточни той.

 

" Тази борба не е единствено в полза на Украйна, само че и в полза на Съединени американски щати е да защитят системата, която предотвратява войната на огромните сили в продължение на осем десетилетия. “

 

Източник: Сега
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР