За първи път в историята на най-успешния български медицински сериал

...
За първи път в историята на най-успешния български медицински сериал
Коментари Харесай

Фенове и актьори и ще видят заедно последния епизод на „Откраднат живот“

За първи път в историята на най-успешния български медицински сериал почитатели, артисти и екип ще имат опция да видят дружно последния епизод на „ Откраднат живот: Критична точка “.

На 29 май феновете на хитовата продукция ще могат да гледат финалния двоен епизод в Дом на киното и да се срещнат със звездите на сериала. Събитието ще стартира в 19.30 ч., а след огромния край сценаристи, режисьори и артисти ще отговорят на въпросите на публиката и ще вдигнат завесата за най-интересните моменти в снимането на „ Откраднат живот “.

„ Вече отворихме вратите на болничното заведение за гости, актьорите участваха в няколко внушителни срещи с почитатели и в този момент е време да се съберем дружно за едно особено събитие – финала на пети сезон. Всички фенове, които нямат опция да участват на събитието, ще могат да проследят финала на пети сезон на сериала в телевизионния ефир – от 20.00 ч. по NOVA “, разяснява екипът.

Не пропускайте опцията да се срещнете с актьорския състав и да научите формулата на триумфа от основателите на сериала. Всеки, който желае да участва на прожекцията, може да закупи билет от касата на Дом на киното. Капацитетът на залата е органически.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР