За първи път стартираха полети до 8 нови дестинации от

...
За първи път стартираха полети до 8 нови дестинации от
Коментари Харесай

За първи път: Летище Варна с полети до 8 нови дестинации

За първи път стартираха полети до 8 нови дестинации от летищата в Пловдив, Варна и Бургас. Това разгласи за TravelNews Георги Пасев, маркетинг управител на туроператора " Абакс “, който провежда чартърите с българската самолетна компания European Air Charter. Те се извършват за първи път от трите летища до Анталия, Бодрум, Мармарис, Кушадасъ и Кападокия в Турция. Другите 3 дестинации са Хургада, Шарм ел Шейх и Кайро в Египет. Полетите от Бургас потеглиха през вчерашния ден, на 31 август стартират от Пловдив и на 3 септември от Варна и ще продължат до края на октомври. От през вчерашния ден стартираха чартърите и от София до Египет, Тунис и остров Сардиния в Италия.

Двете най-популярни дестинации за есенния сезон са Турция и Египет. И двете страни оферират извънредно преференциални all inclusive пакети. Подобни места са изключително подобаващи за деца, защото са обезопасени. Но и хората, които желаят да се отдадат на цялостен релакс, също избират подобен вид пътешестване, уточни Пасев. Например цените за 7-дневна All Inclusive отмора в Турция с под наем полет стартират от 766 лева на човек и включват самолетен билет до определената дестинация в южната ни съседка, летищни такси, регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж, 7 нощувки на база All Inclusive в хотел по желание на клиента, чадъри, шезлонги, матраци, кърпи на басейна и трансфер летище – хотел – летище, медицински застраховки с Ковид покритие от " Евроинс “. Туроператорът " Абакс “ работи с огромна мрежа от хотели, като в портфолиото си имат както по-бюджетни варианти, по този начин и първокласни бутикови хотели. Туристите могат да избират от над 100 хотела, като подсигуряваме за качеството на обслужването във всеки от тях, акцентира Георги Пасев.

Цените за Египет стартират от 1087 лева на човек. В пакетът са включени самолетен билет до определената дестинация с пряк под наем полет, летищни такси, регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж, 7 нощувки на база All Inclusive в хотел по желание на клиента, чадъри, шезлонги, матраци, кърпи на басейна и трансфер летище – хотел – летище, медицински застраховки с Ковид покритие от " Евроинс “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР