За първи път слуховете за това, че херцогинята е в

...
За първи път слуховете за това, че херцогинята е в
Коментари Харесай

Ето я истинската причина Уилям да не иска трето дете! Оказва се, не всичко е толкова гладко в кралското семейство

За първи път слуховете за това, че херцогинята е в забавно състояние се появиха, когато тя анулира своя аудиенция в лондонски детски център. Малко по-късно медиите разтръбиха, че Кейт е в болница, само че никой не знае същинската причина за това. И в края на краищата кралското семейство разгласи радостната новина: Кейт чака трето дете! Не е допустимо да се съобщи възторга, който изпитаха феновете на Кейт и Уилям от новината.
За страдание, насладата бе помрачена от тъжно уведомление: здравословното положение на херцогинята можеше да е и по-добро. По време на предходните ѝ бременности тя страдаше от мощна токсикоза, само че този път ситуацията стана толкоз съществено, че с него се сблъскват едвам 1% от бъдещите майки.

Няколко седмици по-късно при цялостна липса на информация ние може към този момент да си отдъхнем с облекчение: Кейт още веднъж стартира да се появява на публични събития.

Феновете ѝ незабавно започнаха да пресмятат по кое време ще се роди очарователния хлапак. Те даже се пробваха да отгатнат пола на детето, а херцогинята единствено подгряваше интереса към това, появявайки се ту в розово, ту в синьо.




На значимото събитие в фамилията на Кейт и Уилям, както наподобява, се радват всички. Дори скандалният чичо на херцогинята бе във екстаз: " Това, без подозрение, е най-хубавата вест на годината. На нея доста ѝ отива да бъде майка. Интересно е, дали тя ще се спре единствено на три деца? Честно казано, не мисля ".


Но особи, доближени до кралското семейство, знаят, че напълно до скоро в проектите на двойката трето дете не е влизало. Какво се е трансформирало?


Когато гледаш на Кейт и Уилям, наподобява, че те са най-чудесната двойка в света. Но и те, както във всяко семейство, си имат проблеми.


През март тази година принцът отиде на отмора с другари и се държа неподобаващо за женен мъж.

Той освен бе засечен в нощен клуб, само че и бе видян по какъв начин намерено флиртува с други дами. Ходят клюки, че херцогинята по-късно няколко дни не е разговаряла с мъжа си.


Източник заяви: " Кейт съществено си мислеше, че празненствата и съмнителните другари Уилям е оставил надалеч зад тила си. Тя счита тази обстановка за много унизителна и е гневна на мъжа си, въпреки и за разлъка и дума не може да става ".


След това произшествие двойката още веднъж се появи пред обществото като че ли нищо не се е случвало: съпрузите благо се усмихваха един на различен и изглеждаха доста щастливи.


По-късно се появи информация за това, че детето е било належащо на Кейт, с цел да задържи до себе си своя брачен партньор.

Има още една известна версия, за какво Кейт е желала още веднъж да стане майка. Говори се, че по ттози метод тя желае да удължи своя декретен отпуск. Отчитайки това, че херцогинята изобщо не обича да се появява пред огромна публика, това пояснение е изцяло действително.


Освен това, източници настояват, че Уилям е доста удовлетворен от положението на своето семейство, само че Кейт, която е израснала в многодетно семейство, мечтае за още едно дете.

Също по този начин напоследък медиите единствено и приказват за вероятната бъдеща брачна половинка на принц Хари, по тази причина херцогинята почнала малко да ревнува.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР