За първи път от почти година броят на тежко болните

...
За първи път от почти година броят на тежко болните
Коментари Харесай

Броят на тежко болните с COVID-19 пациенти в Израел превиши 1000

За първи път от съвсем година броят на тежко болните от COVID-19 пациенти в Израел надвиши 1000, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30307
Здравното министерство нощес заяви, че в лечебни заведения се лекуват 1010 тежко заболели пациенти. Предходният пик беше през януари 2021 година, когато броят на тежко болните доближи към 1200 души. Израелските лечебни заведения сега изпитват огромно натоварване заради внезапно повишение на броя на болните от грип пациенти от началото на годината.

В петък беше обявено за към 53 000 случая на нови инфектирани с COVID-19. Преди седмица броят на новите дневни инфекции в Израел надвиши 85 000 - най-високият брой, регистриран в страната от началото на пандемията.

Според информация от медиите изчислителен биолог от института " Вайцман " е споделил, че подозира, че пикът на вълната от Омикрон в Израел е минал, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30307  Англия стартира имунизация против ковид на уязвими деца от 5 до 11 години Англия стартира имунизация против ковид на уязвими деца от 5 до 11 години  Временни ограничения за ограничение разпространяването на COVID-19 вкарват в Монтана и Вършец Временни ограничения за ограничение разпространяването на COVID-19 вкарват в Монтана и Вършец  Южна Корея заяви за рекорден брой случаи на заразяване с ковид Южна Корея заяви за рекорден брой случаи на заразяване с коронавирус
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР