За първи път медиците разкриват тайното оръжие, което ги поддържа

...
За първи път медиците разкриват тайното оръжие, което ги поддържа
Коментари Харесай

Как лекарите се спасяват от болестите? frognews.bg

За първи път медиците разкриват тайното оръжие, което ги поддържа здрави през цялата година. Те са безапелационни, че с тяхното средство от години не са се разболявали и не помнят що е то вирус или грип.

 

„ Страхувам се да се похваля, че от към този момент 2 години не съм боледувала “, споделя неврологът доктор Гергана Стефанова − един от медиците, разкрил тайната на крепкото здраве. Очаровани от страхотния му резултат, докторите виждат своя избавител в единствените по рода си Живи Витамини. Полезните субстанции са в специфична маслена форма, където тяхната биоактивност е изцяло съхранена. Силата им се крие в експертно дефинирания им състав от над 20 витамини и минерали, които са в цялостно сходство със здравните потребности на всеки българин.

 

Живите витамини (Live Vitamins) сполучливо укрепват имунната система и дават отговор за здравето на всеки орган в тялото. Освен това, побеждават умората, работят като щит против настинките и вирусите, споделят изпробвалите медици. По думите им с Live Vitamins те са витални и здрави през цялата година. Затова не е инцидентно, че без значение от специалността, болшинството от нашите медици доверяват най-ценното си владеене – здравето.

 

Живите витамини ме пазят здрава цяла година

. Д-р Гергана Стефанова, невролог ДКЦ – „ кв. Изток “, гр. Перник

 

Преди повече от 5 години боледувах доста постоянно, без значение от сезона. Предвид естеството на работата ми не можех да си разрешавам да не присъствам дълго време. Поради тази причина всичко се проточваше, постановяваше се да вървя болна на работа. Сменях антибиотици, пробвах какво ли не, с цел да укрепна. При последния случай хемоглобинът ми беше стигнал 100, в резултат на това бях развила ерозивен гастрит. Тогава напълно инцидентно, влизайки в аптека попаднах на Live Vitamins и взех решение да опитам да подсиля имунната система. Ефектът беше налице още след първата капсула. След по-малко от половин час усетих прилив на сила.  Така започнах да ги одобрявам през интервала от октомври до края на март. Пиех по 1 капсула заран. Но защото, има и неприятни летни вируси, които не ме подминават, взех решение да продължа приема през цялата година. Страхувам се да се похваля, че от към този момент 2 години не съм боледувала. Спортувам интензивно и се усещам се тонизирана. Смело ги предлагам на пациентите си, изключително на тези, които работят.

 

Д-р Гергана Стефанова

 

С Live Vitamins забравих за умората и напрежението

. Д-р Виолета Христова, педиатър, 1-во Педиатрично поделение на УМБАЛ „ Бургас ”

 

Ежедневният стрес в забързаното ни всекидневие ни „ подарява “ отмалялост, затруднена памет, невисок имунитет и честа заболеваемост. След редица извънредно натоварени работни дни усетих, че всички тези неприятни признаци застигнаха и мен. Чувствах се отпаднала и без предпочитание за работа. Започнах да одобрявам Live Vitamins и се изненадах какъв брой бързо подействаха. Още в първите дни на приема усетих възстановяване в положението ми. Първо покачиха моя тонус, а по-късно забелязах и позитивен резултат върху имунитета. Пия по една капсула от Живите витамини всеки ден и горещо ги предлагам, най-много в сезона на острите респираторни болести.

 

Д-р Виолета Христова

 

Живите витамини са най-предпочитани от лекарите

. Д-р Валентина Стойкова, общопрактикуващ доктор, МЦ Медисити, Пловдив

 

Като фамилен доктор се срещам с пациенти с най-различни недоволства. Обобщени, те постоянно се повтарят – изнемощялост, физическа и психическа отмалялост, боледуване, понижени защитни сили, липса на сън и централизация. Симптоми, които следя най-често при работещите в огромни колективи и пространства, изложени на звук, стрес и инфекции, както и при хората с огромна трудова претовареност. Ние, лекарите, също сме в групата на по-застрашените. Затова и аз, когато усетих първите сигнали, че съм изтощила организма си, знаех, че ми липсват витамини, минерали и микроелементи. От професионалния си опит знам, че Живите витамини (Live Vitamins) дейно покачват имунитета, спомагат за справяне със напрежението и умората и даже усъвършенстват концентрацията и зрението, тъй че те бяха моят първи избор. Личният ми опит с Живите витамини затвърди професионалните ми усещания и в действителност не е инцидентно, че те са най-предпочитаните от нас, лекарите, витамини.

 

Д-р Валентина Стойкова

 

Грипът и вирусите към този момент не ме плашат

.
Д-р Георги Григоров, общопрактикуващ доктор гр. Търговище, ГППМП Медика-9

 

Поради естеството на работата ми знам какъв брой е значимо да внимавам и да вардя здравето си. Всяка зима при грипна зараза взимам ограничения против вирусните инфекции. В предварителната защита против тях се допирам на Живите витамини (Live Vitamins). Те са моят първи и единствен избор поради точно подбраните витамини и минерали, които се съдържат в тях. Смятам, че са изцяло съобразени с потребностите на организма през зимния сезон. Освен това са изключително подобаващи освен за възрастни, само че и за деца над 4 години, бременни, кърмещи дами, както и за дейни спортисти. Затова поверявам на Живите витамини моето здраве, а уверена в успеваемостта им ги предлагам и на всички мои пациенти.

 

Д-р Георги Григоров

 

Живите витамини работят незабавно

.
Д-р Ани Михайлова, ревматолог, 04 ДКЦ, Варна

 

Много от моите пациенти страдат от автоимунни болести като ревматоиден артрит, анкилозиращ спондилит, псориатичен артрит, лупус и други Лечението им е с лекарства, които потискат имунната система и подготвят към инфекции, косопад, остеопороза, проблеми с кожата и зъбите. За превъзмогване на тези нежелани реакции аз постановявам Живите витамини (Live Vitamins). Ще попитате за какво тъкмо тях? Просто е, тъй като Живите витамини са съвършена композиция от 12 витамина, 10 минерала и коензим Q10. За разлика от други средства за възстановяване на имунитета, тази композиция противодейства на страничните резултати от медикаментите като в това време не компрометира техния лековит резултат. Уникалното на Живите витамини е, че са направени по специфична новаторска технология без използване на високи температури, тъй че витамините са изцяло непокътнати. Благодарение на течната им форма те се усвояват доста по-лесно и пълноценно. Останали дейни, те работят незабавно! Пациентите ми са извънредно удовлетворени, защото при банкет през целия есенно-зимен сезон те освен че не се разболяват, само че имат и спомагателен резултат върху външния си тип. С Живите витамини се форсира и лекуването на остеопорозата, защото те доставят най-важните за здравето на костите минерали. Предвид всички положителни резултати на Живите витамини, които следя в моята процедура, а и върху самата себе си, аз ги предлагам решително за подсилване на имунитета и отбягване на зимните заболявания.

 

Д-р Ани Михайлова

.

Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

 

Източник:
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР