„За първи път има такъв сблъсък. Днес видяхме, че са

...
„За първи път има такъв сблъсък. Днес видяхме, че са
Коментари Харесай

Арабистът Владимир Чуков с взривяващ анализ за военните удари, от които целият свят настръхна

„ За първи път има подобен конфликт. Днес видяхме, че са подбрани цели, в които няма съветски военнослужещи “. Това мнение пък изрази арабистът Владимир Чуков за във връзка въздушните удар в Сирия, които бяха стартирани от Съединени американски щати, Англия и Франция.

„ Това е лимитирана интервенция, която е релативно бързо. Виждате, че за час и нещо свърши първата фаза. Това демонстрира, че е удар, а не акция. Няма да не престават с дни, а с часове “, продължи той.

„ Ясно беше казано, че става въпрос за наказване за тези, които употребяват химическо оръжие. Ясно е че това е ориентирано към Башар Асад “, разясни още Чуков.

По думите му борбата ще бъде повече в съвета за сигурност на Организация на обединените нации, в медиите и в дипломатическите задачи.

„ Прогнозите се сбъднаха. Ясно беше, че ще има удар. Прогнозите се сбъднаха. Целта е да се спре сирийският президент Башар Асад да употребява химическо оръжие против личното си население “. Това съобщи пък Мохамед Халаф.

„ Ще има приказки по медиите, ще има изказания, само че значимо е да знаем, че това е засегнатост против съветския президент Владимир Путин “, сподели още Халаф.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР