За първа година екипът на Code Fashion TV е част

...
За първа година екипът на Code Fashion TV е част
Коментари Харесай

Code Fashion TV на телевизионния фестивал в Кан Mipcom

За първа година екипът на Code Fashion TV е част от най-голямото телевизионно ревю в света Mipcom.

Единствената българска фешън телевизия е и единствената българска медия със собствен личен щанд по време на четиридневното ревю.


Тази година Mipcom събира в Palais de Festival в Кан 3000 изложители от целия свят и над 20 хиляди гости всеки ден. Във филмовата столица на Ривиерата, свои представителства по традиция имаха най- огромните в сектора отпред с BBC, Warner Bros, ABS, Discovery, DW, Endemol и доста други.


Освен натоварената стратегия от срещи и конференции денем, уредниците се бяха постарали да основат неповторима атмосфера за работни вечери и празненства, по време на които се продаваха едни от най-обичаните телевизионни формати в света.


Екипът на Code Fashion TV съумя да сътвори доста нови контакти по време на welcome празненството, което се организира в обичания на холивудските звезди хотел Carlton.


По време на ревюто Mipcom за собствен офис Code Fashion TV избраха Armani Cafe.


Четиридневното ревю на Mipcom завършва през днешния ден, а екипът на Code Fashion TV се завръща в България с вълнуващи вести - нови международни формати ще се завъртят в ефира ни, а дистрибуцията на малкия екран се усилва в едни от най-гледаните платформи в света.


Звезданата водеща на малкия екран Елица Стойчева пък остава на Френската ривиера, а вие напълно скоро очаквайте нейния фешън блог в уеб страницата ни - codefashion.bg.


Stay tuned за най-новото в света на модата и лайфстайла, тъй като Code Fashion TV ще задоволи всичките ви телевизионни стремежи!






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР