За осми пореден път Асоциацията на българските фен клубове на

...
За осми пореден път Асоциацията на българските фен клубове на
Коментари Харесай

Фен клубовете на чуждестранните клубове у нас ще събират средства за децата с увреден слух

За осми следващ път Асоциацията на българските почитател клубове на задгранични тимове ще провежда благотворителен футболен шампионат. Събитието, което този път ще бъде в поддръжка на Сдружение “АРДУС -Асоциация на родителите на деца с повреден слух”, ще се състои на 11 и 12 ноември на терените на “Спортна София 2000” ЕАД. Благотворителният шампионат се радва на поддръжката на Столична община, БФС и VTA Security Service.

Здравейте другари,

Ние отново сме тук, отново ще играем футбол и отново ще събираме средства за една прелестна идея!!! На 11-12 ноември 2017 година, още веднъж на отличните стадиони на нашия сътрудник Спортна София 2000 ЕАД и с поддръжката на Столична община, Български Футболен Съюз и VTA Security Service ще се състои нашият Осми обичаен благотворителен шампионат.

Този път нашите, а и Вашите старания ще бъдат ориентирани в поддръжка на съдружие с нестопанска цел АРДУС - Асоциация на родителите на деца с повреден слух.

Заповядайте, доведете другари! По всички интересуващи Ви въпроси, в това число присъединяване като донор за идеята, не се колебайте да се свържете с нас!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР