За онези, които са ръководили неуспешни работнически движения, включващи спортисти

...
За онези, които са ръководили неуспешни работнически движения, включващи спортисти
Коментари Харесай

Мъжкият баскетболен вот в Дартмут за обединяване се разглежда като закъснял крайъгълен камък за защитниците на колежаните спортисти

За тези, които са управлявали несполучливи работен придвижвания, включващи спортисти от NCAA, гласуването на мъжките баскетболисти на Дартмут за сливане се почувства значим – даже в случай че те към момента са надалеч от образуването на първия профсъюз в колежанския спорт.

С гласоподаване 13-2 в постройка в кампуса в Хановер, Ню Хемпшир, и под надзора на Националния съвет по трудови връзки, играчите бяха определени да се причислят Международния съюз на чиновниците в областта на услугите Local 560 във вторник.

„ Това несъмнено е крайъгълен камък, който е доближат. Един, който съгласно нас трябваше да бъде реализиран от дълго време “, сподели Рамоги Хума, дълготраен бранител на колежанските спортисти, който оказа помощ за организирането на придвижване за сливане на футболистите от Северозападния съюз преди десетилетие.

Както при баскетбола в Дартмут, районно решение на NLRB разчисти пътя за гласоподаване от страна на футболния тим на Северозападния съюз за сливане. Гласовете обаче бяха конфиску...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР