За няколко години Huawei направи значителен скок в качеството и

...
За няколко години Huawei направи значителен скок в качеството и
Коментари Харесай

Спад в цената на миналогодишните флагмани на Huawei ги направи най-горещото смартфон предложение този месец

За няколко години Huawei направи забележителен скок в качеството и характерностите на смарт телефоните, предлагани от компанията. Тръгвайки от позицията на състезател, залагащ главно на бюджетните решения, през днешния ден компаниятa се утвърди като един от главните любимци при флагманските модели, като през последната година съумя да изпревари даже Apple и все по-често прави поръчки за първото място по продадени устройства.
Причините за това не са една и две и сме ги анализирали нееднократно, само че през 2019-а Huawei на процедура се оформи в очите на анализатори и консуматори като една от най-смелите компании на пазара. Такава, която предлага нови неща в устройствата си, непрекъснато изненадва потребителите с нови решения и най-важното – залага на отличните камери, към момента нямащи еднакъв при правените от тях фотоси.
И до момента в който за не дребна част от потребителите цената на флагманите е оправдана, то за доста точно тя е единствената спънка да преминат към закупуването на нов смарт телефон.
През последната седмица обаче следим забавна наклонност. Huawei всеобщо понижи цените, явно на последните непродадени бройки от миналогодишните си флагмани.

Което пък ги прави отлична договорка, в случай че нямате задоволително пари за настоящия P30 Pro да речем, само че пък желаете да разполагате със сериозна хардуерна мощност, обезпечавана от Kirin 970 и 980 и две от най-хубавите камерни системи на пазара.

 Huawei
Ето какво открихме:
В момента бизнес флагманът на компанията, показан единствено преди няколко месеца, за който можем самоуверено да кажем, че е изцяло настоящ и сега – Mate 20 Pro, може да се откри на пазара за 1599 лева Първоначалната цена от 1949 не е паднала сензитивно, само че 350 лева по-малко за подобен „ звяр “ си е напряко ужасно.

В смарт телефона Huawei Mate 20 Pro се употребява висококачествения оптичен модул Leica Vario-Summilux-H F1.8-2.4 16-80 mm ASPH , формиран от три камери:
40 МР съществена камера с еквивалентно фокусно разстояние 28 милиметра и светлосила F/1,88 МР камера с 80 мм зум обектив, осигуряваща трикратно оптично и петкратно хибридно нарастване. Апертурата е F/2,4.20 МР камера с 16 мм обектив и апертура F/2,2. Тази камера е относително нова и обезпечава свръхширокоъгълни фотоси. По всичко проличава, че тя е заменила монохромния датчик в предходните модели
Сред акцентите в хардуера можем да споменем още
Най-новия Kirin 980 процесор, създаван посредством 7 нанометров софтуерен процес6 GB оперативна памет128 GB флаш дискБезжично зареждане на телефона и опция той да зарежда безжичноСкенер за пръстови отпечатъци под екранаПоддръжка на две nanoSIM карти, както и новата nanoSDLTE Cat.21 (до 1.4 Gb/s)Акумулаторна батерия с потенциал 4200 mAhЗащита от влага и прахуляк от клас IP68

Един от най-хубавите камерафони на пазара – Huawei P20 Pro, който година и два месеца след представянето си продължава да заема едно от челните места във фото класацията DxOMark, към този момент може да се откри за 1099 лева, до момента в който първоначално беше 1649 лева
Както и виждате тук разликата в цената, най-много поради времето, което е минало от първичното показване, е още по-голяма. В хардуерно отношение обаче потребителят получава освен качествената направа на топ флагман, само че и характерности, за които изцяло можем да кажем, че са настоящи и през днешния ден.

Акцентът при Huawei P20 Pro фактически пада върху мобилната снимка . 40-мегапикселовата камера на модела обезпечава изключителна заостреност на изображението, фокус, контрастност, както и акуратност на цвета. 24-мегапикселовата предна камера на устройството пък поддържа функционалността 3D portrain lighting, което подсигурява положителни селфита. Благодарение на изкуствен интелект, камерата прави 3D моделиране на лицето, доста подобрявайки селфи фотосите.

6.1-инчов OLED екран, съвсем незабележим датчик за пръстови отпечатъци, Както и SuperCharge технология за зареждане допълват конфигурацията.

P20 Pro е задвижван от осемядрен процесор Kirin 970 (четири 2.36 GHz ядра + четири 1.8 GHz ядра) и от спомагателен i7 копроцесор. Флагманът разполага с мощна 4000 mAh батерия, която разполага с функционалност за бързо зареждане.
Ако сте решили да си купувате флагман, само че тези цени към момента са непостижими за вас, то прегледа на пазара сподели, че отличният P20 пък сега се предлага за 799, което също е доста добра оферта на база освен на първичната му цена, нашите мнения, само че най-много и на характерностите, с които той разполага.
Като цяло спадът в цената на по-стари флагмани не е нещо ново. За първи път обаче виждаме толкоз безапелационното й съкращаване. При това за модели,  разполагащи с изцяло съответни хардуерни характерности, дизайн и качество, които напълно умерено някои други компании показват през днешния ден като най-актуалните си решения.

Изкушихме се да споделим тези покупко-продажби с вас, само че за жалост нямаме информация какъв брой в действителност са наличните бройки и дали няма да свършат напълно скоро. Така че офертата сигурно е за лимитиран интервал. Магазините, които погледнахме, с цел да съпоставим цените на моделите са. Techmart, Zora, Technomarket, Technolopis. Както и оператрите, в които има в действителност преференциални предложения и проекти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР