За някои хора необвързаността е нещо много драматично. Всъщност, ако

...
За някои хора необвързаността е нещо много драматично. Всъщност, ако
Коментари Харесай

Ето 10 причини да се радвате, че сте необвързани

За някои хора необвързаността е нещо доста трагично. Всъщност, в случай че се замислите, да си сингъл не е нито нещо ужасно, нито е краят на света. Когато сте необвързани имате цялото свободно време на света да преосмислите живота си, да извършите всичко, което не сте могли, до момента в който сте били във връзка и най-много да се грижите повече за себе си, в сравнение с за някой, който не го заслужава. Вижте 10 аргументи да се радвате, че тъкмо тук и в този момент сте необвързани.

1. Ще имате свободата да се грижите за себе си, да се развивате, да вършиме всички тези неща, които преди сте отлагали поради връзката си. Съсредоточете се върху себе си и правете всичко, което желаете без скрупули и виновност.

2. Повече благоприятни условия да се срещате с хора. Когато сте свободни единствено вие решавате по кое време и с кого да се срещате. Няма да ви се постанова да търпите неприятни срещи с другари и родственици на колегата ви, които сте търпели по обвързване. Сега ще можете да отделяте време единствено на хора, които са значими за вас и които харесвате.

3. Ще се обграждате с най-любимите си хора. Семейство, другари, близки – всички тези, които по една или друга причина сте поставяли на назад във времето, в този момент могат още веднъж да заемат централно място в живота ви.

4. Да спестите пари. Когато живеете сами и сте необвързани, поемането на разноските може да се окаже предизвикателство, което да ви затрудни. Но може и да ви помогне да спестите пари, тъй като ще харчите единствено толкоз, колкото желаете и няма да ви се постанова да отделяте от бюджета си за потребностите на колегата си.

5. Ще можете да прекарвате свободното си време тъкмо както вие си желаете.

6. Ще ви е по-лесно да останете във форма или да си я върнете. Когато сте обвързани сте по-склонни да се храните нездравословно с колегата си и да прекалявате с ходенето по заведения за хранене. Когато сте сами и нямате с кого да се преценявате в храненето и готвенето, можете да си приготвяте здравословни менюта и да помислите единствено за вашата добра форма.

7. Ще се отървете от разногласия, спорове, несъгласия, от които главата ви е била надута като балон.

8. Ще можете да откриете нови занимания без да изпитвате виновност, че загърбвате половинката си и не му отделяте задоволително време поради заниманията си.

9. Ще можете да експериментирате със стила и дрешника си. Ако сътрудникът ви се е цупел на промяната на прическата ви, в този момент няма да има от кого да ви пука.

10. Ще можете да си обзаведете и подредите у дома по личния си усет, без да се преценявате с различен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР