За новия филм с участието на Марго Роби и Райън

...
За новия филм с участието на Марго Роби и Райън
Коментари Харесай

От розово по-розово - пуснаха трейлъра на дългоочаквания „Барби”

За новия филм с присъединяване на Марго Роби и Райън Гослинг в функциите на паметните кукли Барби и Кен знаем... че не знаем нищо. Дори и след първия филмов откъс, който към този момент е реалност, сюжетът остава в загадка, само че пък актьорския състав и основателите на лентата несъмнено провокират любознанието ни и ни карат да чакаме премиерата с неспокойствие.

Изглежда, че Warner Bros Pictures възнамеряват да опишат друга история за най-известната кукла в света в своята пълнометражна  адаптация, защото пуснаха новото видео, представящо кино лентата с анонса:

" Да живееш в Страната на Барби, значи да бъдеш напълно създание на напълно място. Освен в случай че не изпаднеш в цялостна екзистенциална рецесия. Или си Кен ".
    View this post on Instagram           
A post shared by Barbie Movie Updates (@barbiemovieupdates)

Вижте филмовия откъс, който подсказва, че във кино лентата ще забележим по какъв начин куклените герои на Марго Роби и Райън Гослинг се пробват да изоставен Земята на Барби и да се впуснат в премеждие в " Реалния свят ".

Накъде са тръгнали Барби и Кен, остава да гадаем, само че несъмнено от видяното може да кажем, че розовото им отива, а съвършените елементи в кукления свят са впечатляващи.

Пускането на филмовия откъс от екипа съчетаха и с оповестяването на още звездни имена в актьорския състав, измежду които Дуа Липа и Хелън Мирън.

Meet our Barbies and Kens #BarbieTheMoviepic.twitter.com/KO2pwszXNJ
— Barbie Movie (@barbiethemovie) April 4, 2023
„ Барби ” е дело на неколкократно номинираните за " Оскар " Грета Гъруиг и Ноа Баумбах. В основните функции са Марго Роби, Райън Гослинг, Кингсли Бен-Адир, Симу Лиу, Уил Феръл, Кейт Макинън, Фарел Уилямс, Америка Ферера, Иса Рей, Емералд Фенел, Майкъл Сера, Алекзандра Шип, Шути Гатуа, Никола Кофлан и други

Премиерата на кино лентата е планувана за 21 юли.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР