За никого не е тайна, че стройната фигура зависи до

...
За никого не е тайна, че стройната фигура зависи до
Коментари Харесай

Вълшебните пантофки или как да се сдобием с красиво краче

За никого не е загадка, че стройната фигура зависи значително от избора на обувки. Подходящият модел може да издължи и оформи краката до неразбираемост, само че несполучливият, о, смут, може да укрепи минусите. Едва ли има жена, за която това би било безразлично, в случай че не се числи към оня незабележим % газели с идеални крайници. Ако смятате, че не се вписвате напълно в тази категория, не подценявайте нашите препоръки, когато избирате новия си чифт обувки. Те ще ви оказват помощ да покажете краката си във допустимо най-хубава светлина.

● Височина и форма на тока
Токът има най-голяма роля в красивото оформяне на краката. Не единствено, че прибавя към нозете ни нужните сантиметри, които природата ни е отказала, само че и поддържа мускулите напрегнат и надлежно стегнати. Не единствено бедрата, дупето и прасците ни наподобяват по-добре, само че и се натоварват физически, което е някаква самобитна форма на фитнес.

Относно височината на тока обаче, не постоянно повече значи по-добре. Установено е, че идеалната височина е тъкмо 10см. По-високите токове прекомерно изопват крайници, вследствие на което коляното постоянно се деформира. От неестественото състояние страда и елегантната ви походка. Едва ли някои ще забележи какъв брой дълги са краката ви, в случай че цялото ви тяло демонстрира висшо напрежение и сетни старания да запазите равновесие. Подобна обстановка е освен неестетична, само че и комична.

А в този момент да се спрем и на формата. Тънките прави токове са най-елегантни и могат да преобразят крайници ви. Не същото важи обаче за солидните цели платформи. С тях цялостният крайник наподобява още по-груб, а слабите прасци – напълно мършави. В не добра светлина демонстрира краката ви и токът вид „ пилешка кълка ”, който е необятен и объл в основата и изтънява към края съвсем като на пернато. Визуално той придава същата форма и на личният ви крайник, а надали желаете да се сдобиете с по-овални и трътлести бедра.

● Сполучливите модели, които най-вече издължават краката
Сандалите с тънки каишки са неоспорим любимец, защото повдигнатото на ток ходило не се отделя образно от крайници. От значение е обаче точното място, през което ще минава кожата. Ако обаче глезенът ви не е тъничък не го подчертавайте, а заложете на кръстосаните каишки към пръстите. Имайте също по този начин поради, че за такива обувки е необходим съвършен педикюр и нежни крайници, без мазоли и загрубяла кожа.

Заострените модели също прибавят спомагателни сантиметри към нозете ви, изключително в случай че са надълбоко изрязани, съвсем до пръстите. Обратното – заоблените и стигащи до глезена обувки съкратяват краката.

Коляното е естествена граница на крайници и по тази причина ботушите, които стигат до там са едни от най-сполучливите модели. Ботите обаче отрязват образно крайници и го съкратяват. Сандалите с каишка през глезена също.
Прекалено тесните обувки вършат крайници ви да наподобява по-пълен, а стъпалото като копитце. Широките модели също не са за предпочитане, тъй като кракът наподобява недодялан. Изберете златната среда – свободна и удобна обувка.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР