За нея казват, че постига всичко с лекота. И в

...
За нея казват, че постига всичко с лекота. И в
Коментари Харесай

Марта Стюарт позира по бански на 81 години и изглежда невероятно 

За нея споделят, че реализира всичко с лекост. И в най-общи линии е по този начин, само че ключът е в нейното усърдие и изострен разум. Сега Марта Стюарт отново ни изненада, като стана най-възрастната жена, избирана за корицата на Sports Illustrated.

" Да бъда на корицата на моята възраст е предизвикателство, само че мисля, че съумях да се оправя с него “, споделя тя.

Стюарт се е стимулирала от това да покаже, че дамите могат да наподобяват добре и да се усещат добре на всяка възраст. Тя прибавя, че не се е изкушила да мине през естетични корекции за подмладяване.

" През каквато и смяна да преминаваш, в никакъв случай не изневерявай на себе си ", безапелационна е Марта.

Историята на Марта Стюарт е удивителна.  Според женските списания тя има повече въздействие върху американците и метода им на хранене, декориране и озеленяване, от който и да е различен човек в историята на Съединени американски щати. Да е стопанка не й е било задоволително обаче. Стъпва и на стоковата борса, управител е на хранителен магазин, пуска своя кетъринг линия, издава поредност от сполучливи книги, издава списание, превзема и телевизионния ефир.

Претърпява и крах – упрекната е в машинация, до момента в който работи като брокер. Времето в пандиза обаче й служи като ентусиазъм. После излиза на корицата на списанието си със затворническо облекло и в килия със заглавие: " Как да декорираме дребни пространства ". И бързо и с усмивка построява империята си още веднъж, описват от Дарик. 

Още фотоси на Марта Стюсрт по бански, вижте в галерията! 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР