За нея битките и победите не са чужди, дали в

...
За нея битките и победите не са чужди, дали в
Коментари Харесай

Емануела: Правила съм грешки

За нея борбите и успехите не са непознати, дали в живота или на сцената. Емануела постоянно се е борила за нещата, в които има вяра. Може би по тази причина се откроява като една от най-ярките звезди на родната музикална сцена. 

" Когато аз станах певица, нямаше доста досегаемост до медии. За да се случи забавно към някого, наложително трябваше да има кавги. Залагаше се на доста по-евтин пиар. В някои връзки съм намерила себе си, знам какво желая и какво ми би трябвало. Харесвам живота си подобен, какъвто е. Постигнала съм мир със себе си, само че преди съм правила неточности. На стадий от живота си, в който желая да бъда жена, желая мъж с основно М, който да ме води ", изясни тя пред NOVA.

Певицата разкри, че не ѝ е трябвал богат мъж. " Оставяла съм обществото да си мисли, че някой ме е издържал, в случай, че съм изкарвала повече пари. Не ми е трябвало някой да ме устоя. Гледам в песните ми да има нещо, което да обобщава възприятията ми ", сподели още Емануела. И дефинира музиката като магия, която лекува.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР