За нас сигурността на гражданите е най-важният приоритет, заяви днес

...
За нас сигурността на гражданите е най-важният приоритет, заяви днес
Коментари Харесай

Кметът на София: Сигурността на гражданите е най-важният приоритет

За нас сигурността на жителите е най-важният приоритет, съобщи през днешния ден кметът на София Васил Терзиев на брифинг в Столичния общински съвет.

Столичният общински съвет организира изключително съвещание на тематика сигурност. В дебатите ще вземат участие основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов, Мариана Тошева - ръководител на Държавната организация за бежанците при Министерския съвет. Очаква се те да разясняват подхванатите от тях ограничения във връзка случаите на принуждение в София.

Терзиев увери, че дружно със Столична дирекция на вътрешните работи Столичната община ще създаде тактика за проблемите по тематиката за сигурността, в която ще вземат участие и районните кметове. Ще се реши какъв вид произшествия има, къде се постанова да се слагат спомагателни видеокамери, изясни столичният кмет. Целта по думите му е да се сплоти работата на екипите, да се ускори разбора, който води до съответни политики, тъй че това да докара до още по-добро взаимоотношение със Столична дирекция на вътрешните работи.

" Надявам се тези битови произшествия да доведат до трайни промени в метода, по който мислим за сигурността на града ", съобщи Васил Терзиев.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР