За нас на първо място е да се обсъди програмата

...
За нас на първо място е да се обсъди програмата
Коментари Харесай

Бабикян за консултациите: За нас най-важно е да се обсъди програмата на бъдещия кабинет

За нас преди всичко е да се разиска програмата на бъдещия кабинет и по-късно съставът му.

Това съобщи в изнесеното студио на bTV Арман Бабикян от „ Изправи се.БГ! Ние идваме! “. Той посочи, че измежду техните цели са правосъдната промяна, бързи стопански ограничения и промени в образованието и опазването на здравето.

„ Вижданията ни за правосъдна промяна са общи с сътрудниците от „ Демократична България “. Очакваме да ни предложат да участваме в държавното управление. Изискванията ни са свързани с качествата на хората, с цел да изпълнят тази стратегия, тъй като хората са изменчива големина “, сподели Бабикян.

По думите му бъдещото държавно управление ще действа мъчно, само че ще бъде отговорно. „ При сходна плаваща структура на Народното събрание, един министър или едно държавно управление би трябвало да са извънредно деликатни по отношение на обещанията си към жителите и останалите политически сили “, добави той.

Според Бабикян крачка в страни може да разклати стабилността на новия кабинет. Политикът е на мнение, че протестните партии няма да позволен ръцете им да бъдат извивани, с цел да се прокарат избрани лобистки закони.

„ Трябва да има първокласен спор – с причини, а не с идеологеми. Обърнете внимание на първата комисия, която ще вкараме през днешния ден – тя е за насилието над стачкуващите и за подслушванията Защо я вкарваме? Защото обещахме. Ако всеки си спомня какво е обещавал, а не да раздава кебапчета – ще бъде доста по-лесно “, посочи политикът от ИБГНИ.

Бабикян разяснява, че поддръжката на Движение за права и свободи не може да бъде лимитирана, просто с тях не се водят диалози.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР