За нас мачовете не се делят на приятелски и квалификационни.

...
За нас мачовете не се делят на приятелски и квалификационни.
Коментари Харесай

Кръстаич: За нас мачовете не се делят на приятелски и квалификационни

За нас мачовете не се разделят на другарски и квалификационни. Това съобщи на днешната си конференция селекционерът на националния тим Младен Кръстаич. Утре от 19:00 часа " лъвовете " ще се изправят против Иран в контролна среща, а хазаин на дуела ще бъде стадион " Христо Ботев " в Пловдив.


" Първо да кажа, че сме щастливи, че сме тук, за първи път от 30 години насам ще играем в Пловдив. Преди към един месец бях тук и гледах мач онлайн - мисля, че българската аудитория заслужава да следи националния тим на този стадион. Не е значимо да изберем единствено стартовия състав, за нас всички мачове са еднообразно значими. В последната година се опитваме да изградим едно ядро отпред с капитана ни Кирил Десподов. Доволен съм, че футболистите демонстрират нужната сила да играят за националния тим. Горд съм от това отношение, мисля, че и публиката го прави оценка, видяхме го и в последния мач ", стартира Кръстаич.

" За нас мачовете не се другарски и квалификационни. От една година се опитваме да изградим нов и млад тим, който съм сигурен, че в идващите 10 години ще бъде дружно. Без значение, че в последните два мача не записахме победа, публиката сподели своята поддръжка. Това, което ви подсигурявам, е, че футболистите ще изядат тревата, с цел да реализиран триумф на следващия ден ", добави сръбският експерт.


На конференцията участва и капитанът на " трикольорите " Кирил Десподов, който тази седмица мина в гръцкия ПАОК. " Ние предния мач бяхме доста близо да победим, и то тима на Сърбия. Както виждате, ние си оставяме сърцата и душите на терена. Мисля, че играчите, които треньорът селектира, са точно такива, желаят да защитят фланелката и да радват почитателите. Ще създадем всичко допустимо да реализираме първа победа за 2023 година. Доколкото разбрах, ще има много хора на стадиона на следващия ден. Изключително благополучен съм от този трансфер, който направих, и даже още по-мотивиран след него, освен за ПАОК, а и за тук. Със сигурност има неспокойствие у всички нас, тъй като Пловдив заслужава това нещо - това е един доста футболен град. Вижте какъв хубав стадион има Ботев Пд, Локомотив Пд също строи хубав стадион ".

Проверката с иранцията е генерална подготовка за националите ни преди гостуването на Черна гора в евроквалификация тази неделя, 10 септември, от 19:00 часа българско време. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР