За много сериозен проблем сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Даваме му

...
За много сериозен проблем сигнализира читател на Plovdiv24.bg. Даваме му
Коментари Харесай

Всичко плува във вода! Пловдивчанин: Има и трафопост, не ми се мисли!

За доста сериозен проблем алармира четец на Plovdiv24.bg . Даваме му думата: "Здравейте! Пиша Ви по отношение на проблем с мрежата на ВИК Пловдив! Вече трета вечер поред оставаме без вода в бл.156 в "Тракия ". На тази улица не знам за кой ли път се пука тръбопровод и всичко плува във вода. Целият квартал е с остаряла водопреносна мрежа и има незабавна потребност от нейната замяна, само че никоя от институциите не вижда това и не взима нужните ограничения! 
Доколкото си припомням, постоянно четем вести за спукани водопроводи в "Тракия ". Моля ви, като уважавана медия, да ни помогнете. Блоковете ни подгизват, а наоколо има и трафопост и не ми се мисли, какво ще стане, в случай че водата стигне до такава степен! Прилагам две вечерни фотоси към новината ".
Репортер на уеб страницата се свърза с инженер Йордан Гълъбов от ВиК Пловдив. От думите му стана ясно, че сдружението е осведомено с казуса - въпросният тръбопровод е на близо 60 години. В капиталовите проекти на ВиК за тази година за замяна в "Тракия " са включени три водопровода, като този е един от тях. Най-вероятният краен период за него е септември 2018 година, до момента в който другите два ще бъдат сменени напролет и лятото.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР