За много хора зимните месеци могат да бъдат дълги и

...
За много хора зимните месеци могат да бъдат дълги и
Коментари Харесай

Après Ski Is Calling: 4 най-добри дестинации за ски в Европа

За доста хора зимните месеци могат да бъдат дълги и мрачни, с малко дневна светлина и ниски температури, което затруднява заниманията навън. Ето за какво ски ваканцията може да бъде привлекателна опция за тези, които желаят да избягат от монотонността на зимния сезон. Ски курортите оферират неповторима опция да изпитате хубостта и вълнението на зимата, със заснежени скатове и зашеметяващи гледки към планината, които обезпечават освежаваща смяна на пейзажа. Независимо дали сте разпален скиор или просто търсите ново премеждие, ски пътуването може да бъде идеалният метод да разпуснете и да се насладите на по този начин нужното бягство.

Изборът на вярната дестинация е от решаващо значение за красивата ски почивка. Помислете за фактори като равнище на ски опит, бюджет и персонални желания, когато избирате местонахождение. Ето нашата селекция от зимни курорти в Европа, които стопират дъха от гледки и сняг, доста сняг:
Мерибел – Трите долини, Алпите, Франция 
Зашеметяващата естествена среда и съвършената архитектура на Мерибел допринасят за статута му на един от най-хубавите ски курорти във Франция. Курортът е сврян в сърцето на Френските Алпи, заобиколен от спираща дъха планинска природа

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от(@meribel3vallees)
Кицбюел – Австрия
Кицбюел е обаятелен град, ситуиран в Австрийските Алпи, близо до Инсбрук и Залцбург. Известен с репутацията си на топ ски дестинация в Европа. Градът има дълга история на ските, като беше хазаин на първото съревнование Ханенкам през 1931 година - едно от най-предизвикателните ски надпревари в света, привличащо топ скиори от цялостен ​​свят. Състезанието се трансформира в значимо събитие за града, привличайки огромни тълпи от фенове и генерирайки обилни доходи за локалния бизнес.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от (@pistenkanone)

 
Курмайор – Италия 
Регионът на долината на Аоста, където се намира Курмайор, има богато историческо значение. Сградите на града се отличават с отличителни дизайнерски детайли, като дървени балкони, каменни фасади и скатни покриви, които са присъщи за алпийския архитектурен жанр, съчетани със спиращи дъха гледки към близките върхове, в това число Монблан.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от meteo_vda (@meteovalledaosta)

 
Кортина д’Ампецо, Италия
Кортина д'Ампецо е извънредно изящен град ситуиран в Доломитите, част от италианските Алпи. Той е знаменит като един от най-елегантните и привлекателни курорти за зимни и летни почивки. Доломитите са присъщи със своите величествени връхчета и карстови обединения, които вършат района още по-вълнуващ за посетителите.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Dolomiti Lodge | Cortina d’Ampezzo (@dolomitilodge)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР