За много бъдещи булки сватбата на плажа е истинска мечта

...
За много бъдещи булки сватбата на плажа е истинска мечта
Коментари Харесай

Намерете своята бохо шик рокля за сватбата на мечтите си

За доста бъдещи булки сватбата на плажа е същинска фантазия – разчувстваното море за фон, боси крайници, развети от морския бриз коси, в които нежно се гуши нежно малко цвете. Бутици Bridal House знаят, че сватбата може да бъде и такава:

“семпла и непретенциозна, покрай природата, без непотребни церемонии и ритуали. ”

Все повече младежи вземат решение да се оженят на нетрадиционни, само че доста сантиментални, места като плажа, край някое езеро или градина, на село или просто на обичаното им място навън. Това е относително нова за нашите традиция наклонност, само че става все по-разпространена. ще ни отговорят на най-важния въпрос, който бъдещите булки, избрали по-нетрадиционна гала, си задават - каква булчинска рокля би отивала на такава женитба? Хем да е лека и комфортна, да стои удобно, хем да е красива и задоволително сантиментална. Бохо изискан роклите са отговорът за всички булки, които търсят нетрадиционното, семплото, това, което акцентира характерността им.



Бохо шикът се завърна и взе най-хубавото от хипи модата – съчетаването на крайности, изложение на ослепителен персонален жанр, бунтарския дух и устрема към естетика и мир със себе си. Бохо изискан булчинските рокли съчетават най-романтичните и красиви детайли на този жанр.

Защо да изберем бохо изискан рокля за сватбата?

Тази рокля е със свободна кройка, която леко обгръща фигурата, без да обрисува изцяло, а единствено загатва за нея. Полата пада свободно, разкроена до А-линия. При тази рокля нормално липсва строго закрепена талия, което я прави извънредно подобаваща за дами с ексцентрична фигура, растеж и пропорции. А вярно определеният модел може даже да поправя тези дреболии, които не харесваме у себе си.

Бохо изискан роклите са доста леки и комфортни. Изработени са най-вече от естествени материи, без непотребни орнаменти, с цел да се усеща булката в комфорт със себе си във всеки един миг от вълнуващата женитба, която я чака. Обемът в полите не се реализира с тежки кринолини, а с пластове от мек въздушен тюл.

При тези рокли постоянно участват флоралните детайли, които основават илюзията за разпръснати по роклята цветя или така наречен „ 3D резултат ”. Романтиката в тези по-нестандартни рокли се реализира с дантелите, които са напълно ръчно бродирани. Липсват камъни и блестящи детайли, претрупаност и непотребна орнаментика.



Ако вие мечтаете за женитба, която да отразява ексцентричното ви чувство за живота, изразявате свободна характерността и персоналния си жанр, то вашето решение за бохо изискан роклята. Тя ще ви разреши да се доближите до природата, да изживеете хубостта и вълнението на този ден. В такава рокля бъдещите булки излъчват естетика и комфорт, вътрешна озареност и ефирност.



В бутици Bridal House можете да намерите богат избор от бохо изискан булчински рокли. Моделите на Lillian West, част от Justin Alexander bridal, към този момент се оферират и в България, и то в бутици Bridal House. Можете да ги намерите в България Мол – София и Мол Варна ЕАД. Ще ви оказват помощ с многообразие от модели, аксесоари, с професионален съвет и изцяло решение за вашата нетрадиционна и незабравима женитба.

Бъдете такава младоженка, за каквато постоянно сте мечтали – Bridal House ще ви помогне да сбъднете тази фантазия.

Магазини:

Варна, Мол Варна ЕАД, бул. " Владислав Варненчик " 186, ет.1,

София, Bulgaria Mal, бул. " България " 69, равнище +2
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР