За мен това е покъртително. Честно ви казвам. Това просто

...
За мен това е покъртително. Честно ви казвам. Това просто
Коментари Харесай

Олена Шопова за изказването на Румен Радев: Покъртително! Да чувам такива думи от президента на България...

За мен това е покъртително. Честно ви споделям. Това просто ме отчайва. Да слушам такива думи от президента на България. Това значи, че президентът на България нито поддържа формалната политика на Европейския съюз, нито поддържа формалната политика на НАТО. Така пред NOVA Олена Шопова, която съставлява Сдружението на украинските организации в България “Мати Украйна “ и координира неговата дарителска акция, разяснява думите на президента Румен Радев, че " Украйна упорства да продължи да води тази война, само че сметката ще се заплаща от цяла Европа ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11151
" А ние знаем, че България е член на тези международни организации, което съгласно мен е плашещо и за самите организации ", добави тя.

На въпрос по какъв начин да спре войната в Украйна тя отговори: " Мир се реализира най-лесно. Господин Путин да изтегли своите войски от Украйна и мирът ще настъпи. Президентът Радев се е срещал с президента Зеленски. Говорил е дълго и нашироко за дипломатическо решение на въпроса, само че не съм чула да е предложил дипломатическо решение. Той е пропуснал доста добра опция да съобщи на света своята теза, по какъв начин може да се завърши тази война. Зеленски е дал отговор на господин Радев с това, че не е допустимо да преговаряш с вманиачен, какъвто е Путин, и това в действителност е по този начин ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР