За мен най-важна е държавността. Не искам да ставам съпричастен

...
За мен най-важна е държавността. Не искам да ставам съпричастен
Коментари Харесай

Валери Симеонов с коментар за Ветко и Ветка Арабаджиеви, оборите на Цацаров и Ангел Попов

За мен най-важна е държавността. Не желая да ставам съпричастен във войната сред двете институции. Българите са избрали и президентът и ръководещата партия. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов в предаването "Лице в лице " по БТВ.

"Благодаря на Борисов, че бързо промени своето досегашно държание и ме предложения на разискването с Манолев. Манолев не беше притиснат да отдръпна номинацията си, това беше персонален акт. Неговото достолепие на експерт беше наранено. За него мога да изявя позитивно мнение. Работил съм с него, той е потвърдил положителни професионални качества ", сподели още той.

"Щом съдът потвърждава, че не е злополука, тогава за какво са тези нападки от медии. Не видях нито един факт в тази публикация. В самото съдружничество на Манолев няма нищо за упрекване, тъй като изброените в публикацията компании, в никакъв случай не са работели ", разкри Симеонов.

"Медиите които осведомят хората, би трябвало да имат морал, както и да демонстрират обстоятелствата действително. Всеки политик би трябвало да има морал и чест също ", разяснява вицепремиерът.

"Бесен съм поради настояването за премахване на Ангел Попов, това е случай на омаскаряване. Вместо Сотир Цацаров да види своите обори. Попов няма нищо неприятно зад тила си, той е прочут с неподкупността си. Няма причина да отстраняваме Попов.

"Г-н Цацаров, в случай че някой вземе да пусне сигнал, че някой ви е дал 8 хиляди лв. през 2012 и ви уволнят, какво ще се случи ", насочи обръщение към основният прокурор Сотир Цацаров Симеонов.

"Аз не познавам Ветко и Ветка, или каквато беше, Арабаджиеви, а началникът на РЗИ Бургас не ми е родственик ", приключи Валери Симеонов, във връзка обвиняванията от страна на Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР